Şimdi Ara

XP KURULUMUNDA HATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum windows xp kurarken hata veriyor ve kurulumu bitiriyor.Hata Şu

Kur'un kullandığı .SIF dosyası içindeki aşağıdaki değer bozuk yada eksik:
    Değer:1 [Input Devices Support] bölümündeki Satır Anahtarı "usbehci"

bu hatanın ne olduğu ve nasıl düzeltildiği hakında bilgi verirseniz sevinirim Şindiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: hamdicakmak

Arkadaşlar benim sorunum windows xp kurarken hata veriyor ve kurulumu bitiriyor.Hata Şu

Kur'un kullandığı .SIF dosyası içindeki aşağıdaki değer bozuk yada eksik:
    Değer:1 [Input Devices Support] bölümündeki Satır Anahtarı "usbehci"

bu hatanın ne olduğu ve nasıl düzeltildiği hakında bilgi verirseniz sevinirim Şindiden teşekkürler.

dostum sendeki xp cdsi usb 2.0 ları kapatmazsan bu hatayı veren cdlerden biostan usb leri kapat kurulumu tamamla daha sonra tekrar biosa gir ve usb lerini aç sorun sadece bu kolay gelsin
  • arkadaşlar XP'de bu tip hatalar olabilir özellikle cd başkasınınsa eğer bu konuda sıkıntı çekiyorsanız. xp etkinleştirme sırasında telefonla diye bir seçenek var bu seçeneği seçerek xp müşteri hizmetlerinden hallede bilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madzombiehacker

arkadaşlar XP'de bu tip hatalar olabilir özellikle cd başkasınınsa eğer bu konuda sıkıntı çekiyorsanız. xp etkinleştirme sırasında telefonla diye bir seçenek var bu seçeneği seçerek xp müşteri hizmetlerinden hallede bilirsiniz.

söylemiş olduğun konunun bu soruyla hiç bir ilgisi yok burda sadece usbbeinc hatasından bahsetmiş arkadaş orjinal cd bile olsa bu hatayı verir

• +1 Değer:1 [Input Devices Support] bölümündeki Satır Anahtarı "usbehci" usb yazıyor zaten hatanın ne olduğu belli
  • cd'in sanırım katılımsız yükleme (unattend) özelliğiyle yapılmış. doğru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xp sp2 windosw update problemi
    20 yıl önce açıldı
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.