Şimdi Ara

XP Log In Problemi, Giris yapamiyorum, Lutfen Yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google'da uzun sure aradiktan sonra bu duruma bir kac onerilen cozum buldum, fakat bu cozumler problemimi cozmedi.

Win XP H.E. / Dell Laptop / Centrino

Login Screen cikiyor karsima, bir sifreli bir sifresiz kullanici ayarli PC de,
    Herhangi birine giris denedikten sonra
    "Loading Personal Settings" .. falan filan
    dedikten sonra cok kisa bir sure icin Desktop gorunur gibi oluyor, fakat tekrar "Savning Settings" ve "Logging Off" dedikten sonra Login Ekranina geri donuyor.
    Hic bir hata, hic bir yazi cikmiyor.. Sagolsun windows!

Yaptigim arastirma sonucu Adaware'in bir registery degisikligi bu soruna yol acabilecegini buldum ve
    Recovery Console 'dan
    system32
    altinda
    copy userinit.exe wsaupdater.exe
    yapmam ile sorunun ortadan kalkacagini soylediler.

Yaptim, ve malesef halen ayni sorunu aliyorum.

Bunu daha once yasayan, veya herhangi bir onerisi olan varsa lutfen soylesin, zira PC icinde bir cok sey var, ustune ustelik is bilgisayarim..

Durum cok kotu anlayacaginiz.

Uzerine yeni XP PRO kursam, AYNI partition uzerine?
    Olabilir mi sizce? :*(

• Login den ileri gitmiyor, ilk acildiginda cikan ekran varya, user ve iconlari ile birlikte..

Last Known Good Configuration denemekteyim simdi...
    ** ve olmadi.

Ne yapacagimi sasirmis bir durumdayim... Ilk defa basima bu kadar caresiz kaldigim bir durum geliyor.
    Kendimden utanmaliyim resmen!

Alienware PC ile gelen bir XP Pro CD si kullanarak Recovery Console'a kadar gelebiliyorum.

Adamlarin sorunun "wsaupdater ve userinit" den kaynakladigini soylediklerini ve yapilmasi gereknleri yapiyorum, ama tik yok!

PC icindeki dosyalara XP yi acmadan bir sekilde girmenin bir yolu yok mu?

Veya Recovery Console'dan Network baglantisi kurmanin bir yolu yok mu? EN azindan dosyalari back up yapmayi deneyecegim..
  • sana önerim soyalarını almak istiyorsan internetten suse live cd 9.1 var , onu indir ve bilgisayarı onla aç, sonra hardiskinin içinden istegin bilgileri yedekle, ethernet kartını ve ağı otomatik tanıyor bu live cd ..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1244109/tm.htm

adresine gir orada suse 9.2 live cd hakkında bilgiler var tabii ki biraz zahmetli bir yol ama benim aklıma şimdilik böyle bir yol geldi..

yada drek şu adresten live cd iso dosyasını indir

ftp://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirrors/ftp.suse.com/pub/suse/i386/live-cd-9.2/SUSE-Linux-9.2-LiveCD-KDE.iso

yaklaşık 650 mbyte filan olması lazım umarım yeteri kadar hızlı internetin vardır

• selam hirsiz,

SuSe degilde elimde olan DSL (DamnSmall) Live CD ile girmeyi denedim, normal boot etti, ama HDD yi gormuyor, normal HD yaziyor, ici bos gozukuyor..

Sanirim DSL Live CD normal Partition i okuyamiyor nedense.

Su anda Laptop (Dell) kendi CD si ile XP Repair Wizard kullaniyorum ve bu installation'i Tamir etmeye calisiyorum..

En azindan insallah kendi dosyalarim yerli yerinde dururlar.

Ayrica tekrar cevap verdigin icin cok tesekkurler.
  • ben xp pro ile onar yapmıştım kurulu programlara dokunmuyor bildigim kadarı ile umarım sorunun çözer..

mount -t vfat /dev/hda1 /mnt/windows
    mount -t ntfs /dev/hda1 /mnt/windows

hda1 yerine xp nin kurulu oldugu yeri yazman lazım hda2, 3 diye denersin, dosy asistemin ntfs sistem ise ikincisini fat32 ise birincisini denersin.. ama grek kalmıyacak sanırım xp halleder sorununu umarım!!

şeklinde linux altında win bölümünü mount edebilirsin..

kolay gelsin
  • Alienware ile gelen Win XP Pro CD'si ise yaramadi, ama Laptop'in kendi Orjinal Repair Wizard yaradi..

Butun system dosyalarini silip yerine orjinallarini yazdi, ve neler degisti bilmiyorum, sanirim Messanger falan filan gibi system ile gelen s/w eski versiyonlarina dondu, o kadar..

Su anda canim Laptop'umdan yaziyorum, repair sagolsun ise yaradi.

Sana da cevaplarin icin cok tesekkurler

Mutlu Yillar.

Bu arada siteye bir kac girisimde Trojan yuklemeye calisti, sanirim verilen Reklamlara bir goz atilmasi gerekiyor!

Saygilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.