Şimdi Ara

XP nin aklında hiçbirşey kalmıyor :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xp ye birşeyler oldu. Ne yüklersem yükleyeyim kapatıp açtığımda yüklediğim herneyse yok oluyor ..

Masa üstüne herhangi bir notepad sayfası bile kaydetsem tekrar pcyi açtığımda yok oluyor.

Yardım edebilirmisiniz yoksa ....

SAYGILAR

• bilgisayar sana ait dimi hayır internet cafe de falansan öyle programlar var makineye ne yaparsan yap işletim sisteminide silsen kapatıp açıldığında eski haline gelen..

bios pili desem değildir herhalde ilginç bi olay bir virüs olma ihtimalinden başka bişey gelmiyo akla
  • ewet bana ait bunuda biliyorum insanlar böyle olsun diye para veriyorlar :(((
  • çok enterasan...

• Bilmeden deep freeze gibi bir programmı yükledin?
  • Arkadaşım windowsta kaçtane oturum açık yani kullanıcı hesabı?..
    eğer 2 kullanıcı varsa ve windowsu kapatmadan bir diğeer kullanıcıya geçiyorsan o yüzden olabilir yani aklıma başka bişi gelmedi
  • kurnaz bir arkadaşın güvenlik kartıda takmış olabilir ama neden yapsınki :)
  • bence öyle arkadaş olmaz olsun
  • deep freze var sende büyük olasılıkla sen görev çubuğuna bak orda simgesi var mı bi yoksa görev çubuğunun üzerine gel sağ tıkla özellikler de özelleştir de orda geçerli öğeler var onun yanıda da gizle göster gibi seçenkler var birde ordan bak olmadı c: ye gir Persi0 diye bir dosya var mı bir bak,program filese gir birde ordan bak Faronics bu dosya var mı yoksa gizli dosyaları göster öyle dene olmadı dosya ve klasörleri arat seçeneğinden deep fereze yaz bak hiçbir dosya bulabilecek mi bulursa deef fereze var demektir yeterince acıklayıcı olmuşumdur herhalde sana kolay gelsin.

• Eywallah arkadaşlar ve özelliklşe yetonyalı aynen dediğin gibi çıktı..

Şimdi şunu silmeye uğraşayım.

SAYGILAR
  • programı ben kurmadım

registry deki df5server ve persi0 da silinmiyor.

Task manager e gelip işlemi sonlandır dediğimde silinemedi diyor.

Bunu silebilecegim bir program bilen varmı acaba.

SAYGILAR
  • o programin kendi setup ından baska bisey ile silmen olanaksız...
  • o programı şifreyi bilmeden silmen imkansızdır.ne denersen dene silemezsin.anca yeniden windows kurman gerekir.

ama eger şifreyi bilmiyorsan yumi diye yaz buyuk ihtimalle odur.

şifre: yumi

olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.