Şimdi Ara

xp pro lite sp3 önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkaadaşlar konudada belirttiğim gibi,format atacağım xp pro lite sp3 kurmayı düşünüyorum,görsel paket entegre edildiği için sistemi kasarmı? Kurmadan önce görüşlerinizi alayım dedim,görüşlerinizi bekliyorum.

• modifiye edilmiş işletim sistemlerini tavsiye etmiyorum.bence her zaman orjinal kur.sorun çıkarmaz başın ağırmaz..
  • her yeriyle oynanmış bi sistmi kullanmak istiyosan seçim senn.bn kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.görsel istiyosan windows7kurabilirsin. eğer istiyosan özel mesaj at orjinal kopyası msdn sürüm(hiç bi yeriyle oynanmamış sürüm) XP SP3 cd si verebilirim.hızlı indirme linki.win7 tüm sürümlerinin linkinide verebilirim tek link hızlı.
  • Ben de orjinal xp kurayım o zaman,bu arada erciyes038 yardımların için sağol bende orjinal xp sp3 cdsi vardı.
  • önemli değil kardeş.en doğru seçimi yaptın.xp için tema mevcut 2 renk(siyah ve mavi)(royal noir yaz googleye)ama xp yi vista veya windows 7 gibi gösteren programlardanda kaçınmalısın..illa görsellik istiyorsan windows 7de kurabilirsin.vistayıda tavsiye etmiyorum.saygılar...
  • N-lite ile kendi katılımsız ve modifiyeli cdnizi yapabilirsiniz. Birkere uğraşıp devamlı kullanmanızı tavsiye ederim.
  • modifiye edilmiş sistemler hızlı ve stabil çalışmıyor ama verdiğin bilgi için teşekkür ederm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modifiyeli xp,vista,win7 sürümü diye içine bilerek bazı zararlı yazılımlar(keylogger vs.) koyanlar var dikkatli olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

Modifiyeli xp,vista,win7 sürümü diye içine bilerek bazı zararlı yazılımlar(keylogger vs.) koyanlar var dikkatli olun

evet haklısın arkadaş.
  • Full antivirüs linki pmden verebilecek var mı?,eset smart security 5 in sınırsızı olsa iyi olur.Nette araştırdım ama beni pek tatmin edici sonuç bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjj23 -- 21 Eylül 2012; 19:50:26 >
  • Windows 7 kur.Windows xp den yavaş yavaş ayrılma vakti geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

Windows 7 kur.Windows xp den yavaş yavaş ayrılma vakti geldi.

Sanmıyorum. 2014'e kadar destek var ve ayrılmak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

modifiye edilmiş işletim sistemlerini tavsiye etmiyorum.bence her zaman orjinal kur.sorun çıkarmaz başın ağırmaz..

aynen katılıyorumm xp pro sp3 kur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.