Şimdi Ara

xp professional

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bilgisayar açılırken windows xp yazısının altındaki mavi zıppırik 21 kez gidiyo bilgisayara daha yeni format attım bu huyu yüzünden yine birşey fark etmide dosya biçimi fat32 nt de kurdum önceleri yine fark etmedi bütün driverler ok hersini tanıyo yüklüyom sorun nedir arkadaşlar amd 2.6 işlemcili 256 ram foxconn anakart 80 gb hdd var yardımcı olun lütfennnnnn

• O mesele biosla ilgili olması lazım bilgisayarın kontrol ettiği şeyler varya onun için o kadar uzun olur.

Biraz beklersen ustalar el atacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axor200 -- 25 Haziran 2006; 22:10:29 >

• Tavsiyem eğer 2 tane romun varsa cd-dvd gibi onların bağlantılarını çıkart.bide oyle dene bakalım gene 21 kere gidicekmi.Bendede aynı sorun vardı meğersem cd ile dvd nin bağlantı ayarlarından kaynaklanıyomuş bilgine...Denemende fayda var...Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner184

arkadaşlar bu bilgisayar açılırken windows xp yazısının altındaki mavi zıppırik 21 kez gidiyo bilgisayara daha yeni format attım bu huyu yüzünden yine birşey fark etmide dosya biçimi fat32 nt de kurdum önceleri yine fark etmedi bütün driverler ok hersini tanıyo yüklüyom sorun nedir arkadaşlar amd 2.6 işlemcili 256 ram foxconn anakart 80 gb hdd var yardımcı olun lütfennnnnn

arkadaşım gecende arkadaşımın bilgisayarına sistem yükledim aynı sorun onada oldu ..
    ama chipset driverini yükleyince sorun ortadan kalktı...şiddetle tavsiye edrim...sorun düzelecektir
  • chipset driverini nerden bulucam yarıdm
  • bilgisayarına everest ultimaate edition yükle orda indirceğin siteyi gösteriri ..
    yada modelini ve markasını biliyosan..kendinde sitesinden indirebilirsin..
  • işlemcim amd 2.6 athlon xp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Speeder Xp programı ?????
    17 yıl önce açıldı
    Ultimate BOOT CD!...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biosta normalde önce removeable dediği disket olayını görür.disketten açmadıktan sonra işine yaramaz.öncelik sırasını hdd ye ver.
  • zaten başta firs boot hard disk
  • tweaknow powerpack diye bir program var.Onun sayesinde karaşimşek bende 3 kez geçiyor.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

biosta normalde önce removeable dediği disket olayını görür.disketten açmadıktan sonra işine yaramaz.öncelik sırasını hdd ye ver.

kardeşim adam windows loading halindeyken sıkıntı yaşıyor ..yani diski görmüş ve açmaya çalışıyor..
    sorun bios veya başlangıç diski değil...ve bu sorun daha öncedende çok yaşandı ve aratısanız görürsünüz zaten
    arkadaşın yapması gereken chipset driveridir...herkese saygılar...
  • ya arkadaşlar foruma mesaj atarken mesaja nasıl resim ekliyoruz acaba
  • yaa benim anakartım sis modelini bilniyom ama ben everest home kullanıyom ordan bakıyorum sis'in ana sayfasınının dowload bölümüden driverini indirmek için ama hangisi chipset driveri anlayanıyom yardımcı olabilecek biri varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 26 Haziran 2006; 1:08:20 >
  • dostum sen anakartın modeline göre sitesinden arama yap..çok kolay bulursun. yazar zaten zart driveri zurt driveri diye
  • Bende de zıppırık baya gidiyordu ya da donuyordu. sorunun cdromda olduğunu anlayıp firmware yükledim sorun halloldu. denemekte fayda var.
  • pc acıldıktan sonra olay goruntuleyıcısıne bakarsan hatanın ne oldunu anlayabılırsın ıhtımal pc baslarken arka planda servıslerden bırı hata hata verıyodur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.