Şimdi Ara

xp proffesional ürün anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pc ye format attım ama internete 2 gun sonra bişeyler oldu tekrar atmak için koydum xp cdsini ama key eksık kaybetmısım şifreyi nasıl yapcam sımdı yeni key bulabılırmıyım pc evde key isteyen yerde kaldı beklıor

• quote:

Orjinalden alıntı: yunus9090

arkadaşlar ben pc ye format attım ama internete 2 gun sonra bişeyler oldu tekrar atmak için koydum xp cdsini ama key eksık kaybetmısım şifreyi nasıl yapcam sımdı yeni key bulabılırmıyım pc evde key isteyen yerde kaldı beklıor

burda sitede key vermek yasak galiba
    ama bana mail at bensana veririm bende cok key var lol
    royanselm@hotmail.com
    iyi gunler
  • sagol gerek kalmadı onu buldum ya format attım ama pc ye bişiler oldu nete falan gıremıordum bi taratıyım dedım pc yi avastı yukledım avast dandık cıktı sılmıor virusleri karspersky ı yukledım o baya buldu sıldı ama her pc yi yeniden actıgımda yine virus cıkıor pcye virus var die reset attım ama sımdı eskı halındende beter napcam bılmıorum
  • quote:

sagol gerek kalmadı onu buldum ya format attım ama pc ye bişiler oldu nete falan gıremıordum bi taratıyım dedım pc yi avastı yukledım avast dandık cıktı sılmıor virusleri karspersky ı yukledım o baya buldu sıldı ama her pc yi yeniden actıgımda yine virus cıkıor pcye virus var die reset attım ama sımdı eskı halındende beter napcam bılmıorum

format at ve fdisk yap hic bir virus kalmaz ok
    iyi gunler
  • Arkadaslar, sorununuzu giderdiğinize sevindim ancak,
    Forum sayfalarında herhangi bir programın keyini istemek ne yazık ki yasaktır.

quote:

arkadaşlar ben pc ye format attım ama internete 2 gun sonra bişeyler oldu tekrar atmak için koydum xp cdsini ama key eksık kaybetmısım şifreyi nasıl yapcam sımdı yeni key bulabılırmıyım pc evde key isteyen yerde kaldı beklıor

AL SANA CD KEY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.