Program indirme adresi : https://www.iobit.com/en/driver-booster.php İndirme Adresi : https://cdn.iobit.com/dl/driver_booster_setup.exe Lisans Anahtarı : A96C5-26928-80D69-5DE48 Hayırlı Cumalar |
DRIVER BOOSTER 8 PRO Windows Ücretsiz Lisans
-
-
Eyvallah hocam nereden geliyor ücretsiz kod sorması ayıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fırsat için teşekürler. Denemedim ama eve geçince denerim.
-
Teşekkürler
-
tam olarak ne işe yarıyor bu program
-
Bilgisayardaki parçaların driverlerini güncelliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Galatas4ray
Bilgisayardaki parçaların driverlerini güncelliyor.teşekkürler. bi deneyelim muhtemelen sonsuz değildir anahtar 6 ay falandır diye tahmn ediyorum. benmi pc ye baktım geçen bios 2010 yılı en son. bios u falan da güncelliyor mu acaba
-
Çalışıyor teşekkürler 175 gün lisans kaldı.
-
Teşekkürler...
-
Teşekkür ederim hocam , hayırlı cumalar.
Bilgisayarın iflahını seviyormuş bu program doğru mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Süper
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizteşekkürler. bi deneyelim muhtemelen sonsuz değildir anahtar 6 ay falandır diye tahmn ediyorum. benmi pc ye baktım geçen bios 2010 yılı en son. bios u falan da güncelliyor mu acaba
Alıntıları GösterOnu manuel yapın, ters bir yazılımda PC açılmaz, dikkat edin.
Hatta bu program ile tüm yazılımları yenilemeyin, sadece bildiğinizi yenileyin.
-
Pc niz eski ya da çok bilinmeyen bir pc ise dikkatli kullanın. Zira sorunlu driver yüklediği oluyor. Realtekin lan ve wifi driverlerını ne zaman bu programla güncellesem ya internete giremiyordum ya da internet hızım 100 mbpsten 2 - 3 mbpslere kadar düşüyordu. Ama dediğim gibi benim pc biraz eski bir pc idi. Manuel driver yüklemeyi biliyorsanız çok büyük bir sorun değil ama yine de uğraştırıyor işte.
Tek tek driver arayacak vaktim yok. Yıllardır bununla güncel tutuyorum sorun olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiztam olarak ne işe yarıyor bu program
Kuruyosun bu programı, yep yeni maceralara atılıyorsun. Format atmayı bilmiyon mu? Bu program sana format atmasını öğretir. İnsanlardaki monotonluğu yerle bir eden nadir programlardan biri.
-
eski kasetten kayıt yapan samsung camcorder var bir türlü windows 10a tanıtamadım bulur mu acep :)
sistemin patlamaması için notlarım:
-direkt yüklemeyin custom diyerek yanında gelen system care i iptal ederek kurun
-kurduktan sonra tarama yapın ve sonrasında gelen updatel all 'a basmayın. tek tek seçerek ihtiyacınız olanları güncelleyin.
-ihtiyaç halinde hepsini kurup öyle restart etmek yerine sistem istiyorsa her bir driver sonrasında reboot ederek devam edin.
edit: lisans çalıştı teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poqito -- 20 Kasım 2020; 13:33:14 > -
programın yanlış driver yüklediğini ve mavi ekrana sebep olduğunu söyleyen çok kullanıcı var ama bende indirdim tam tembel işi güzel program
Kuruyosun bu programı, yep yeni maceralara atılıyorsun. Format atmayı bilmiyon mu? Bu program sana format atmasını öğretir. İnsanlardaki monotonluğu yerle bir eden nadir programlardan biri. |
Kurmayın kurdurmayın, üst üste format atarsınız, formatör olursunuz, formatta profesyonel olursunuz, formatsız yapamazsınız, format artık hatanızın bir parçası olur., sabah uyandığınızda bir format atmadan kendinize gelemezsiniz. Bunun altın formata kadar yolu var dikkat edin. |
yıl 2020 bunları kullananlar mı var be |
Arkadaşlar bu tür yazılımlar yanlış driver yüklüyor. Ekran kartı driverlarını intel amd ya da nvidia nın kendi sitesinden indirin. Kalan driverları da aygıt yöneticisinden donanım kimliğini kopyalayıp googleda aratın. Driver pack sitesinden de arama yapabilirsiniz. Ancak programı değil zip dosyasını indirmeyi unutmayın.
|
Bu tarz programları kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Mümkünse kendiniz yapın önemli güncellemeleri, diğer güncellemeler de zaten gerekli olmuyor çoğunlukla. Bu tarz programlar bilgisayarda bir yeri düzelttiği kadar başka bir yeri bozuyor genelde. |
Bu program olmayan güncellemeleri buluyor. Sürekli güncelleme buluyor. 1.11.11 sürümünü sitede varsa bu program 11.11.13 diyor sonra 12 diyor yani sürekli güncelleme buluyor. Ban sorarsanız gereksiz. Her ürünü kendi sitesinden drive indirin bu programla uğraşmayın. |
Benzer içerikler
- storytel kampanya
- istanbulkart cashback
- temu iade nasıl yapılır
- trendyol live nedir
- migros fotoğraf baskı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X