Şimdi Ara

xp sevice pack 2 ve bağlantı limitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bağlantı limitleri 10 ile sınırlanmış bu da p2p lerin hızını olumsuz etkilemekteymiş bu konu hakakında bilgisi olan varmı ne yapmak gerekir. ustalardan bekliyorus açıklamaları...

• upload ediyorum.
  • http://www.asaltd.biz/zee/tcp.exe
    indirip tıkladıktan sonra sırasıyla...
    C
    50*
    Y
    Herhangi bir tuş....

daha sonra windows file protection çıkacan onada cancel deyip yes diyoruz.

* 256K bağlantı için 25 gerisi için 50 yapın.Önerilen 10 ama siz sallamayın
  • önemli değil
  • arkadaslar pardon ama burda neden bahsettiginizi pek anlamadim...
    konu nedir acaba:)
  • SP2 ile XP ye TCP-IP bağlantı sınırlaması geldi.O sınırlamayı kaldırıyor, daha doğrusu aynı anda kaç bağlantı kurmak istiyorsan onu kendin belirtiyorsun.
  • cok saol dostum açık ve net anlattığın için yalnız 256k için neden 25 yapalım 50 yapsak nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behind the sun -- 6 Ocak 2005, 14:33:26 >
  • np ;)
    aynı anda 50 kaynakdan download yapabilirsin 50 yaparsan ama bu durum her bağlantıyı daha cılız yapar.her bağlandığından belli oranda bir hız elde etmediğni düşünürsek bence 50 daha isabetli.
  • oba bu yeni ya !

@zee
    verdiğin link ten 50 yi de aşabiliyo muyuz ? bu olayı ben baya eskiden yapmıştım ama o zaman hex editor le tpcip.sys i elle modifie edip maksimum 50 ye çıkarabiliyoduk.. o zamanlar hatta şöle bişey duymuştum : 50 yi aşabiliyosun ama bunu parayla satıyolardı :)
  • yaptık bakalım ne işe yarayacak.
  • quote:

yaptık bakalım ne işe yarayacak.

control panel/administrative tools/event viewer/system e gir orda sarı ünlemcikler görüceksin bunlardan Tcpip olanları açarsan limit e ulaştı vs yazar orda.. sen sp2 kullanıyoduysan bu sınır 10 oldugu için bi sürü bu warning den olması lazım event viewer ında :) benim şu an 50 olmasına ragmen arada sırada limite ulaşıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.