Şimdi Ara

Xp tablet var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. genelde windows8 tabletler var. benim kullandığım çoğu uygulama xp ile çalışıyor. windows8 tablet işimi görmeyebilir. xp tablet tavsiye edebilecek var mı? eğer yoksa windows8 tablet tavsiye edin bari.
    Hem tablet hem notebook olanlar var, klavyesine istersen takıp çıkarıyorsun onları beğeniyorum. ekran 12inç ve üzeri olursa iyi olur. gps-3g desteği olursa tabiki daha iyi olur. para sıkıntısı yok ama 4000 lira da verilmez tabi bir pc ye. tablette oyun oynamıycam,bikaç program var aşırı hantal olmayan onları kullanıcam. ram minimum 2gb olmalı. en mantıklı ürün sizce hangisi?

reeder'ı çok duyuyorum ama adı üstünde ebook okumak için yapılmış sanırım, donanımı biraz zayıf gibi duruyor. ve ekranı çok küçük.

• donanımlar neredeyse hepsinde aynı. xp olayına gelince xp nin kendisi tablete uygun değil. xp yi geçtim 7 bile tavsiye etmiyorum. lazım olmadıkça metro arayüzden masaüstüne geçmiyorum tablette.

almak istiyorsun dahilisi en az 32 gb olsun. rami de 2 olursa senin için daha iyi olur.
  • pokajy P kullanıcısına yanıt
    Xp de çalışan tüm uygulamalar 8 de de çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • surface3 iyi gibi,özellikler çok güzel. mavi ışıklı klavye çok hoş.yalnız işlemcisinde fan var sanırım. fan olayı beni surface'den soğutuyor. sony vaio laptop var bende fan sesi iğrenç düzeyde. mümkünse fanlı tablet almamak istiyorum.

Reeder mı kalıyo geriye? onların ramleri çok düşük. başka ne alınabilir?
  • pokajy P kullanıcısına yanıt
    çeşit çok ve fan sesi hepsinde aynı olmaz. Örneğin bnim laptopda gece hiç ses yokken bile fan sesi çok zor duyuluyor. Çalışıp çalışmadığı belli değil. Yani gidip inceleyerek bakın ve daha birçok marka var 2 gb ramli.

http://forum.donanimhaber.com/m_103950880/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalp44 -- 30 Temmuz 2015; 21:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

surface3 iyi gibi,özellikler çok güzel. mavi ışıklı klavye çok hoş.yalnız işlemcisinde fan var sanırım. fan olayı beni surface'den soğutuyor. sony vaio laptop var bende fan sesi iğrenç düzeyde. mümkünse fanlı tablet almamak istiyorum.

Reeder mı kalıyo geriye? onların ramleri çok düşük. başka ne alınabilir?

Surface'lerdeki fan işlemci çok ısınmadığı sürece çalışmaz. Oyunlar haricinde çalıştığına pek rastlamadım genelde fansız çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.