Bildirim
xp tanımadı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ses kartın onboard muydu?Eğer öyleyse anakartının markasını modelini buraya yaz o zaman kolayca bulunur driverı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 7 Temmuz 2006; 9:53:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mert1201
yeni format attım xp benim ses kartını tanımadı ses kartının özelliklerini bilmiyorum ve cd si de yok yüklemek için ne yapmalıyım???
Ses kartının modelini bilmiyorsan onboard ya da pcı olması önemli değil Everest Ultimate Edition programını indir o zaman bilgisayarının tüm özelliklerini görebilirsin ve artı bir özellik olarakda everestin içinde ses kartı modelinin üzerine tıklarsan driver yükle diye bir seçenekte var o seni üreticinin siteye ve driver linkine götürecektir. Everest programını da forumda arattır bulabilirsin. -
ses kartını modelini zaten bulamazsın anakartın sitesinden download ediceksin anakartın modeli nee
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- the system has posted in safe mode
- bios"tan güvenli mod açma
- telefon şarj olmuyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- zyxel modem kurulumu
- dlss nedir
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X