Şimdi Ara

NETCAD XP HASP DRIVER PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CyberExplorer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar net cadi xp de nasıl çalıştırcagız bilen varmı sürekli
    Hasp device driver hatası veriyor.
    98vs bilumum işletim sisteminde çalışıyor.u sorun yalnız xp de .
    Not :net cad oricinaldir.

• Arkadaşım NetCAD in oricinal olduğuna eminmisin

Gerçekten samimiysen çözümü burada arama bence. Ara müşteri hizmetlerini yardımcı olsunlar. Bu senin en doğal hakkın ne de olsa. İyi para vermiş olmalısın ve karşılığını da almalısın yani.

Mesela WEB sitesinden müşteri hizmetlerini bulabilirsin.
  • evet orjinal sürümü NC32 V2.90b27
    ama bana zaten demişlerdi xp de çalışmaz diye fakat ben artık çift işletim sistemi ile uğraşmaktan sıkıldm
    ben belki bir çözüm bulunmuştur demiştim.
    İlgine teşekkürler.1200 $ civarı idi ödenen fiyat galiba
  • Xp de çalışması için crack yapman lazım o zaman. Ama tavsiye etmem birçok özellik crackli olanda çalışmıyo hata veriyo. Orijinallikten vazgeçme derim.
  • NetCad orjinal CD Xp'de yanlızca PC'lerde sorunsuz çalışıyor. XP için zaten mevcut bi kurulumu var. Ama gelgelelim notebookta çalışmıyor. "HASP Device Driver not installed" diye hata verip kapanıyor. Ne kadar HASP driver yükledimsede çalıştıramadım. Üretici firmanın da umurunda değil, kaç kera teknik destek istedim adamlar hiç sallamadılar bile. Alternatifin yoksa kimse umurunda olmuyo zaten...
  • NetCAD'in şu anda son sürümü 4, hatta 5 neredeyse bitmek üzere. 3 ile 4'ü XP altında sorunsuzca kullanabilirsiniz ama sizdeki 2.90, XP çıkmadan önce hazırlandığından XP'de sorun çıkartabilir. Tabii firmaların bazen "bu eski yazılımın çalışma ortamı olarak Windows 98 gösterilmiştir, XP resmi olarak desteklenmemektedir" diyerek sorunu görmezden geldikleri de olur. Amaç sizi bir üst sürümü almaya yönlendirmektir. Önerim elinizdeki sürümü doğal işletim sisteminde kullanmanız ya da XP altında bir sanal makine oluşturup orada kuracağınız sanal işletim sistemi altında NetCAD'i kurmanızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiVeVaLuE

NetCad orjinal CD Xp'de yanlızca PC'lerde sorunsuz çalışıyor. XP için zaten mevcut bi kurulumu var. Ama gelgelelim notebookta çalışmıyor. "HASP Device Driver not installed" diye hata verip kapanıyor. Ne kadar HASP driver yükledimsede çalıştıramadım. Üretici firmanın da umurunda değil, kaç kera teknik destek istedim adamlar hiç sallamadılar bile. Alternatifin yoksa kimse umurunda olmuyo zaten...

netcadin orjinal cd si diye bir şey yoktur. piyasada olan kopya yazılabilir cd lerdir.
    esas değerini veren lock dedğimiz usb bellek benzeri kilididir.( eskileri lpt porta takılıyordu.) bununla çalışır esas hasp odur. Etrafta kırılmış tabiri ile 2.90 versiyonu bulunmaktadadır.

Ayrıca orjinal 2.90 notebookta da çalışır ( yeni çıkan çift çekirdekleri uyumsuz olduğu duydum) normal masa üstü pc de de yalnız eski 2.90 versiyon netcad hyper threding ile uyumlu olmadığından bu bilgiyaralrın biosundan ht özelliğinin kapatılması ile çalışır.

eğer orjinal olduğuna eminsenwww.netcadportal.com dan teknik yardım alabilirsin. ( orjinal kullandığımdan dolayı hemen hemen tüm sorunlarımı çözdüler.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.