Şimdi Ara

NETCAD win7 64bit BULUNDU :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
116.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HARİTA SEKTÖRÜNDE NETCAD IN YERİ ÇOK ÖNEMLİ VE GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDA İLERLEYEN TEKLONOJİMİZ İN ÖNÜNE GEÇMEK MÜMKÜN DEĞİL VE SİZE BU HAFTA İÇİNDE 18.07.2011 VE 22.07.2011 TARİHLERİ ARASINDA win7 64bit DE ÇALIŞMASI İÇİN NETCAD 5.0 PAYLAŞACAĞIM.... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar öncelikle netcad i çalıştırın ve hiçbirşey yapmayın o kendi kuruyor ve sonra kilit dosyasının içindeki video dosyasını birebir uygulayın

ARKADAŞLAR LİNKİ VERİYORUM: NETCAT 5.0 TEK LİNK İNDİR

UYARI: dseo13b.exe dosyasındaki işlem için çözünürlükle alakalı olarak videoda görülmemektedir orada yazan lar şunlardır :

C:\Windows\System32\Drivers\resetat_2.sys

İYİ GÜNLERDE KULLANIN ...........

TEŞEKKÜRÜ Bİ BORÇ BİLİRİM .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezeraltunel -- 21 Nisan 2012; 18:10:24 >

• Şimdiye kadar kimsenin buraya yazmamasına inanamadım (:
    Dosyayı indiriyorum. Yarım saat içinde tecrübelerimle dönücem (:
  • Vay burada meslektaşlar da varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: aulkem

Şimdiye kadar kimsenin buraya yazmamasına inanamadım (:

hani daha dönmedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeraltunel

quote:

hani daha dönmedin

Henüz bir şey tecrübe edinememiş demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramadhan

quote:

quote:

hani daha dönmedin

Henüz bir şey tecrübe edinememiş demekki.

• çok teşekkür ederim daha denemedim indiriyorum.

saygılar..
  • Arkadaşlar eğer kullandığınız bilgisayar i3,i5,i7 gibi yeni nesil işlemcilere sahip ise hiç boşa uğraşmayın çünkü çalışmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopakajmer61

Arkadaşlar eğer kullandığınız bilgisayar i3,i5,i7 gibi yeni nesil işlemcilere sahip ise hiç boşa uğraşmayın çünkü çalışmayacaktır

PEKİ BEN NASIL KULLANIYORUM İ5 PC M DE LAPTOP HEMDE
  • quote:

quote:

Arkadaşlar eğer kullandığınız bilgisayar i3,i5,i7 gibi yeni nesil işlemcilere sahip ise hiç boşa uğraşmayın çünkü çalışmayacaktır

nasıl kullandığını bizde yaz bizde bilelim bende i5 kullanıyorum 1 aydır denemediğim yöntem kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eng_003

quote:

quote:

nasıl kullandığını bizde yaz bizde bilelim bende i5 kullanıyorum 1 aydır denemediğim yöntem kalmadı

SEN YUKARIDAKİNİ YAP OLUYOO HP PC LERDE GENEL Bİ SIKINTI YAŞANIYO AMA BEN HENÜZ GÖRMEDİM O SIKINTIYI TEKNİK Bİ SIKINTI VARSA BİŞE DİYEMEM YUKARIDAKİ LİNKİ YAKUIN DOSTLARIMA DA YOLLADIM ONLARDA ÖLE Bİ SIKIN OLMADIĞINI SÖLEDİLER SEN YAPARKEN Bİ YERDE YANLIŞ YAPIYORSUN

• Çok teşekkürler ellerine sağlık yaptım oldu
  • resimdekine göre yaptığında bi sıkıntı olmuyor her iki tarafta aynı renk olacak sana göre sol (2) üst köşedeki kutuyu seç sağ(1) taraftaki bölmedeki siyah rengi seç umarım yardımcı olmuşumdur .......

NETCAD win7 64bit  BULUNDU :D
  • çok teşekkürler oldu düzelttim sorunu yardımın için teşekkürler sezeraltunel :)
  • Çalışıyorsa gerçekten çok memnun olucam. İndirip deniyorum.
  • C:\Windows\System32\ResetAt64>yukle kısmına kdr sorunsuz geliyorum.

Bunu yazıp enter a bastıktan snra yükleme işlemi gerçekleşmiyor. Bu sorunu nasıl çözücem ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.B.

C:\Windows\System32\ResetAt64>yukle kısmına kdr sorunsuz geliyorum.

Bunu yazıp enter a bastıktan snra yükleme işlemi gerçekleşmiyor. Bu sorunu nasıl çözücem ???

O KISIMDA ATLADIĞIN BİŞE VAR DÜN BENDE YAPAMADIM FAKAT BAKTIMKİ 64 YAZMAYI UNUTMUŞUM FITTIRACAKTIM SONRADAN FARK ETTİM BİDE RESETAT64 DOSYASINI SİSTEM32 NİN İÇİNE KOPYALAYIP KOPYALAMADIĞINDAN EMİN OL VE O DOSYAYI KAPAT Bİ KENDİNİ KONTROL ET. KOLAY GELSİN
  • Paylaşım için çok teşekkürler, akşam eve gidince deneyeceğim, umarım olur :)

Darısı 5.1 ve 5.2 nin başına diyelim :D
  • Çok Teşekkürler Kardeşim. Sırf Bunun İçin Kaç Defa Vista Yaptım , Kaç Defa 32 bit Yaptım , Kaçdefa Xpye Çevirmeye Çalıştım Olmadı . İşte Budur İlk Denemede Oldu ve Çalışıyor . Ki Olduğundan Fazla Hızlı Açılıp İşlemlere Cevap Veriyor . Çok Teşşekkür Ederim Tekrar...
  • Modüllerde Sıkıntı Var . Hesap Hataları Oluyor .

Örnek : Yan Nokta Hesabında Denerseniz Eğer Ölçülen Mesafe ile Hesaplanan mesafe arasında 1000m Katı Fark Oluşuyor Burdaki Hata Bir Rakam Yada Sayı İçindeğil Genel Bir Hata Anlayan Biri Varsa Size Zahmet Yardımlarını Bekliyorum

Hesaplanan Mesafe : 56,54
    Ölçülen Mesafe : 5654,00 Oluyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.