Örnek : Yan Nokta Hesabında Denerseniz Eğer Ölçülen Mesafe ile Hesaplanan mesafe arasında 1000m Katı Fark Oluşuyor Burdaki Hata Bir Rakam Yada Sayı İçindeğil Genel Bir Hata Anlayan Biri Varsa Size Zahmet Yardımlarını Bekliyorum
ilk defa sende gördüm öle bi hata bu konu birşey diyemeyeceğim ....... üzgünüm
Eline koluna emeğine sağlık gerçekten 2 yıldır aradıgımı buldum ve ılk kurmada çalıştı, Allah razı olsun tekrardan :)
quote:
Orijinalden alıntı: sezeraltunel
quote:
Orijinalden alıntı: Ronahi_
Modüllerde Sıkıntı Var . Hesap Hataları Oluyor .
Örnek : Yan Nokta Hesabında Denerseniz Eğer Ölçülen Mesafe ile Hesaplanan mesafe arasında 1000m Katı Fark Oluşuyor Burdaki Hata Bir Rakam Yada Sayı İçindeğil Genel Bir Hata Anlayan Biri Varsa Size Zahmet Yardımlarını Bekliyorum
Bu problem belki çözebilir;
Başlat/Denetim Masası/ Bölge ve Dil/Ek ayarlar/Ondalık Simgesi kısmında virgül(,) yerine nokta(.) koyulacak
quote:
Orijinalden alıntı: 03kasım2004
quote:
Orijinalden alıntı: sezeraltunel
quote:
Orijinalden alıntı: Ronahi_
Modüllerde Sıkıntı Var . Hesap Hataları Oluyor .
Bu problem belki çözebilir;
Başlat/Denetim Masası/ Bölge ve Dil/Ek ayarlar/Ondalık Simgesi kısmında virgül(,) yerine nokta(.) koyulacak
farklı bi yöntem tabi buda
quote:
Orijinalden alıntı: Hemre_
Sezercim sen buaralar :)) olm git evlen yarin... Ne isin var bakim buralarda :)) (dugune gelemiyoruz ama seni seviyoruz)
Yine bulmussun netcadini hadi bakem seni hizli haritaci seni...
sen bu yorumu ne zaman yaptın yaw :D
5.0 her seferinde çalıştı sorun yok ama onda netpro yok buda 5.0 işe yaramıyo demektir.netpro çalışan varmı onu söyleyelim ben çok denedim 5.1 çalışmıyor.xp ye çevirdim oda yeni laptoplar hepsinin driveri win 7 ye göre olduğu için kasma yapıyor kolay gelsin herkese
slm arkadaşlar.benim sorunum şu.windows 7 64 bit bilgisayarıma netcad 5.0 kurdurdum. ancak daha sonraları (yüklemeyle ilgili olabileceğini düşünüyorum)ekranımın sağ alt köşesinde sınama modu windows 7 7601 kodlu bir yazı belirdi.bu yazının kaldırılmasını interneten bulup uyguladım ve yazı gitti.ancak şimdide netcad çalışmıyo.yeniden çalıştırmak için ne yapmalıyım yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
video nerede arkadaşlar ?
Videonun en başında çalıştıra yazılan kodu yazar mısınız okuyamıyorumda.
quote:
Orijinalden alıntı: kannas303
Videonun en başında çalıştıra yazılan kodu yazar mısınız okuyamıyorumda.
cmd yazıyor her seferinde
64 bit için kurulum videosu
quote:
Orijinalden alıntı: halil_blut
64 bit için kurulum videosu
güzel bi video :D
Paylasım ıcın tesekkurler ancak bır sorun var vıdeo'da anlattıgın netcad surumu ve crack ıle download lınkıne koydugun surum arasında fark war gıbı ornegın vıdeo da anlattıgın crack ıslemı sırasında ılk olarak
cd resetat64 (Enter)
yukle (Enter)
x64 (Enter)
komutlar sırası ıle boyle ancak ındırdıgımız crack dosyası "x64" dıye bır komutu kabul etmıyor
suan netcad kurmaya calısıyorum win7 64 bit (i7 işlemci) işletim sistemi yuklu bılgısayarımda
yardımcı olabılecek konuyu acan arkadas veya bılgısı olan varsa sevınırm,, sımdıden tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: kaaan201
Paylasım ıcın tesekkurler ancak bır sorun var vıdeo'da anlattıgın netcad surumu ve crack ıle download lınkıne koydugun surum arasında fark war gıbı ornegın vıdeo da anlattıgın crack ıslemı sırasında ılk olarak
cd resetat64 (Enter)
yukle (Enter)
x64 (Enter)
komutlar sırası ıle boyle ancak ındırdıgımız crack dosyası "x64" dıye bır komutu kabul etmıyor
suan netcad kurmaya calısıyorum win7 64 bit (i7 işlemci) işletim sistemi yuklu bılgısayarımda
yardımcı olabılecek konuyu acan arkadas veya bılgısı olan varsa sevınırm,, sımdıden tesekkurler.
bi yerde bişeyleri eksik veya yanlış yazıyorsun ben düzenli olarak pc ye her 3 ayda bir format atarım ve her yüklememde sıkıntıyla karşılaşmıyorum ... tekrar dene
cd resetat64 (Enter)
yukle (Enter)
x64 (Enter)
aynı sorun bende de oluyor denilen herşeyi aynı şekilde yaptım. ayrıca indirdiğim dosyada nasıl kurulacağıyla ilgili herhangi bir anlatım mevut değil, tamamını video sayesinde yaptım videoda 04.23 deki ekran bana gelmiyor . yardımcı olursanız sevinirim
NETCAD 5.0 I KUR.
CMD
Bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON
YENIDEN BASLAT
HASP_32_64 YONETICI OLARAK CALISTIR
KURULUM TAMAMLANINCA
RESETAT64 FOLDERINI WINDOWS SYSTEM32 ICINE KOPYALA.
DENETIM AYARLARINI DEGISTIR, HICBIR ZAMAN UYARMA YAP. TAMAM.
Dseo13b YONETICI OLARAK ÇALIŞTIR.
ENABLE TEST MODEL - NEXT
SIGN A SYSTEM FILE - NEXT
C:Windows\System32\Driversresetat_2.sys
TAMAM.
EXIT TAMAM.
YENIDEN BASLAT.
C DE NETCAD ICINDEKI NC32 YI YONETICI OLARAK CALISTIR.
bi de bunu deneyin neden bende böle olmuyor onu anlamadım :S
C:\Windows\System32\Drivers\resetat_2.sys şeklinde olacak. Videoda burası sanırım resetat.sys olarak geçiyordu. Yada ben dikkat etmedim. Burayı doğru yazmazsanız program açılışta hata veriyor.