Şimdi Ara

NETCAD win7 64bit BULUNDU :D (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
116.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler sorunsuz şekilde kuruldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan35

teşekkürler sorunsuz şekilde kuruldu :)

işini gördüyse ne mutlu bana
  • yahu allah razı olsun be arkadas
  • dun kurdum hatta calıstım bugun pc yı actım netcad acılmadı nassı bı ıstır bu noluyo
  • Aynı sorunu bendede gosterdi dün gece kurdum çizim dahi yaptım ancak; bugün çalışmıyor :(
  • Değerli Arkadaşlar Benim Bilgisayar Windows 7 64 Bit ,i5 İşlemci. Nedcat Parogramını Kurdum. Ekran Resimde Görüldüğü Gibi Geliyor Ve Kalıyor.Hiç Bir İşem Yapamıyorum.Ancak Görev Yöneticisinden Programı Kapata Biliyorum. Bilgisi Olan Arkadaşlar İçin Yardımlarınız Lütfen.

NETCAD win7 64bit  BULUNDU :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: semba

Değerli Arkadaşlar Benim Bilgisayar Windows 7 64 Bit ,i5 İşlemci. Nedcat Parogramını Kurdum. Ekran Resimde Görüldüğü Gibi Geliyor Ve Kalıyor.Hiç Bir İşem Yapamıyorum.Ancak Görev Yöneticisinden Programı Kapata Biliyorum. Bilgisi Olan Arkadaşlar İçin Yardımlarınız Lütfen.

aynı hatayı bende alıyorum ve yüklemede herşeyi tek tek doğru yaptım, yardımcı olun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnerdm

quote:

Değerli Arkadaşlar Benim Bilgisayar Windows 7 64 Bit ,i5 İşlemci. Nedcat Parogramını Kurdum. Ekran Resimde Görüldüğü Gibi Geliyor Ve Kalıyor.Hiç Bir İşem Yapamıyorum.Ancak Görev Yöneticisinden Programı Kapata Biliyorum. Bilgisi Olan Arkadaşlar İçin Yardımlarınız Lütfen.

aynı hatayı bende alıyorum ve yüklemede herşeyi tek tek doğru yaptım, yardımcı olun lütfen

internet bağlantını kapatıp öyle aç netcad'i muhtemelen açılacaktır

• Bu kadar haritacıyı donanımhaberde bi arada görmek beni ayrıca duygulandırdı beyler(ve az sayıdaki bayanlar) :)
  • Emeği geçenlerden allah razı olsun bizzat denedim kurdum ve sorunsuz çalıştı.tekrar tşk ediyorum.

İşlemci Intel Core i5-2410M CPU
    Ram 4.00 GB
    Windows 7 64 Bit Prof.
    Hp Laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeFFeR2004 -- 28 Mart 2012; 21:00:07 >
  • quote:

vermiş olduğu hata alt tuşu ile birlikte tab tuşuna basarsan hatayı görebilirsin bunun nedeni başlata bas/çalıştıra tıkla CMD YAZ entere bas Bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON bunu yaz pc yi resetle düzelecektir..

• Beyler elinize sağlık emeğiniz için. kurdum programı çalışıyor ama netpro modülü yok ya onu nasıl ekleyebiliriz? 5.1 in netpro modülünü kurdum bu sefer hiç açılmadı program..yardımcı olursanız
  • link ölü yada ben yeni üye olduğundan dosyayı indiremiyorum
  • Buyurun arkadaşlar fileserve ye upload ettim..

File name: Netcad 5.041 135.02 MB
  • link iptal yenilemek mümkün mü?
  • link goremiyorum ya abi:(
  • ARKADAŞLAR LİNK GÜNCELLENDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeraltunel

ARKADAŞLAR LİNK GÜNCELLENDİ

FileServe can only be used to download and retrieve files that you have uploaded personally. Diyor yuklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqqqq0 -- 17 Nisan 2012; 10:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeraltunel

ARKADAŞLAR LİNK GÜNCELLENDİ

download yapılamıyor.
  • link ölu:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.