Şimdi Ara

XP temam bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Neowin UXTheme Multi-Patcher v4.0 bu programı ve temaları kurdum ben fakat temaları açmadı çalıştırmadı. Ben şimdi tekrar orj xp temasını kullanmak istiyorum bu yapılanları nasıl silebilirim? windowsun orjinal xp temasını kullanmak istiyorum şuanda klasik var ve başka bişey seçemiyorum

• İndirdiğiniz patch'in sevice pack sürümünüz ile uyumlu olup olmadığından emin misiniz?
  • selam, uyulumlu değilmiş ama ben çoktan değiştirdim patchli dosya ile. neyapıcam şimdi ben orjinalını istiyorum ya kullanmıcam patch falan
  • http://www.2shared.com/file/8727552/77a77da3/UXTheme_Multi-Patcher_60.html

ilk açında daha önce patchlediğin için eski dosyayı geri getirir
    pc yeniden başladıktan sonra tekrar programla patchlersen istediğin temayı kullanabilirsin
  • DLI teşekkürler ama ben XP orj temasını kullanmak istiyorum yüklediğim temaları kullanmak istemiyorum
  • Windows XP seçtiğimde;

Tema hizmeti çalışmadığından tema yüklenemedi. Denetim Masası'ndaki bilgisayar yönetim yönetimsel aracından hizmeti açabilirsiniz.

Dosya: C:\WINDOWS\Resources\Themes\Luna.theme

bu hatayı veriyor
  • Denetim Masası'ndaki bilgisayar yönetim yönetimsel aracından hizmetler kısmına gel
    temalar hizmeyine çift tıkla başlangıç türünü otomatik yap
    birde başlat deyip hemen başlat tekrar dene xp temasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DLI, yardımların için teşekkür ederim sorun düzeldi. bundan sonra bir değişiklik falan olmaz değilmi?
  • olmaz olursada aynı işlemi kontrol edersin değişiklik olmuşmu diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.