Şimdi Ara

Xp USB Belleği Tanımıyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
20.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ps4

sadece w98 için sürücüsü war...anakartın cd sini takıyorum ve orda usb 2.0 driver simgesi var fakat tıkladığında not pad şeklinde çıkıyor...bunu nasıl halledicem ??

CD sürücüye sağ tıklayıp CD nin içine girin. Oradan bulun USB 2.0 sürücünüzü ve kurulum yapmaya çalışın.

Yine olmazsa daha güncel bir driver bulabilme umudu ile anakartın sitesini ziyaret edin.

USB 2.0 ları devreye sokamıyorsanız belleğin çalışmaması normal.
  • Bilgisayara USB aletimi taktım, bilgisayarım aygıtı tanıdı ancak alet yüklenirken sorun oluştu ?
    ÇÖZÜM:Bu sorunu sürücüleri güncelleştirerek halledebilirsin. denetim masasından Donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla.
  • dejaay yaptıklarını yaptım..en sonunda doanım yüklendi yazıyor fakat altındadad veri geç.ersiz diyor.yani yine olmadı..bu usb mass store ne oluyor??belleği yüklemeye çalışırken o yüklenemedi hatalı yüklendi gibi şeyler çıkıyor???
  • quote:

dejaay yaptıklarını yaptım..en sonunda doanım yüklendi yazıyor fakat altındadad veri geç.ersiz diyor.yani yine olmadı..bu usb mass store ne oluyor??belleği yüklemeye çalışırken o yüklenemedi hatalı yüklendi gibi şeyler çıkıyor???

Tamam işte Mass Store Device yani "Yığın depolama aygıtı"nda sorun var senin.
  • kanka bellek diğer pclerde çalışıyor..evde laptopum var vista onda sorunsuz çalışıyor..başka bi xp de denedim ondada çalıştı..
  • Senin Usb Lerin Bozuktur Başka Bir Aygıt Dene Baklm
  • bluetooth çalışıyor..
  • Hımm O Zaman Nasıl Olacak Yahu Belki Vistaya Otomatik Olarak Tanıyor Ama Xpde Tamıyor Bellek Markası Modeli Nedir Belki Driveri Vardır
  • quote:

dejaay yaptıklarını yaptım..en sonunda doanım yüklendi yazıyor fakat altındadad veri geç.ersiz diyor.yani yine olmadı..bu usb mass store ne oluyor??belleği yüklemeye çalışırken o yüklenemedi hatalı yüklendi gibi şeyler çıkıyor???

İlginç bir durum.. Belli bir süre sonra belleğini yine dene.. O süre içinde ne değişecek dersen. Bilmiyorum ne değişecek ama USB aygıtları böyle. Bugün tanımayabilir ama yarın çok da güzel tanıyabilir. Bunlar tecrübeyle sahiptir.. Şu anda yapılacak birşey yok gibi..
  • quote:

en sonunda doanım yüklendi yazıyor fakat altındadad veri geç.ersiz diyor.yani yine olmadı..bu usb mass store ne oluyor??belleği yüklemeye çalışırken o yüklenemedi hatalı yüklendi gibi şeyler çıkıyor???

Problemin cevabını kendin vermişsin. Yığın depolama aygıtı USBlerin 2.0 hızında çalışması için gereklidir. Bluetooth'un 2.0 a gereksinim duymaz 1.1 hızında çalışabilir. Fakat USB Bellek mutlaka 2.0 port isteyecektir, ve senin yığın depolama aygıtın sorun çıkardığı içinde tanımaması normal. Bir üst mesajımda yazanları yap.
  • dostum biosu nasıl açıcam ??netten vı2.0 diye bi şey buldum..tanıttım yine olmadı ??anakartım asusp4
  • Biosa girmeyeceksin. Anakartının tam modelini bul P4 demeyle olmaz. uygun driveri sitesinden indir kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GAMEHUNTER

quote:

en sonunda doanım yüklendi yazıyor fakat altındadad veri geç.ersiz diyor.yani yine olmadı..bu usb mass store ne oluyor??belleği yüklemeye çalışırken o yüklenemedi hatalı yüklendi gibi şeyler çıkıyor???

Problemin cevabını kendin vermişsin. Yığın depolama aygıtı USBlerin 2.0 hızında çalışması için gereklidir. Bluetooth'un 2.0 a gereksinim duymaz 1.1 hızında çalışabilir. Fakat USB Bellek mutlaka 2.0 port isteyecektir, ve senin yığın depolama aygıtın sorun çıkardığı içinde tanımaması normal. Bir üst mesajımda yazanları yap.

Dostum, buradaki yanlış bir bilgiyi düzeltmek istiyorum..

USB bellekler 2.0 a ihtiyaç duymazlar. Genelde bütün aygıtlar, aynı zamanda, eski teknolojiye göre de çalışırlar. USB bellekler ya da aygıtlar da çok rahat bi şekilde USB 1.1 de çalışabilirler.. USB girişlerinizin 1.1 olduğu durumlarda "bu aygıt daha hızlı bir bağlantı noktasında çalışabilir" gibi bir uyarı veririler ancak yine de çalışırlar. Sadece veri aktarım hızları düşük olur.

Arkadaşın sorunu ne BIOS la da çözülmez. Yukarda yazdım. Ara ara belleğini denemesi lazım. Çalışacaktır..

• dorstum biosna baktım makinenin ve belleği taktm orda görüyor ama xp görmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bilgisayara USB aletimi taktım, bilgisayarım aygıtı tanıdı ancak alet yüklenirken sorun oluştu ?
    ÇÖZÜM:Bu sorunu sürücüleri güncelleştirerek halledebilirsin. denetim masasından Donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işaretle ve ileri tıkla.

evet arkadaş son noktayı koymuş bendede aynı sorun vardı üstte yazılanları yaptım ancak biraz eksik bunu yaptıktan sonra bilgisayarım'a sağ tık. özellikleri tıklıyoruz burdan donanımı seçip aygıt yöneticisine giriyoruz burada karşımıza sarı soru işaretli bir simge çıkıyor bilinyeyn aygıt yazar yanında sağ tık. sürücü güncelleştir diyip sihirbazda yüklenecek konumu ben seçiym yazan yeri işaretliyip ileri burdan pcmcıa flash bellek i seçip ileri ve son bu kadar usb bellek çalışır durumda...
    tşkrler dejay

• benimkinde yapıyorum ama bulamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: awallabilla

Tanımıyor derken hiç bir ibare çıkmıyor mu?
    Bilgisayarım sağ tık Yönet>Disk Yönetimi menüsünde görünüyorsa sorun yoktur..Bi bakın..

benim sorun bu şekılde nasıl çözebilirim
  • turkopol kullanıcısına yanıt
    saf xp cdsi değildir belki kurduğun cd oynanmış bozuk olabilir. o da değilse sürücü güncellemesi yapman lazım. aygt yöneticisinde soru işaretli sürücüleri güncelle. sürücü sorunun var büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.