Şimdi Ara

Xp USB Belleği Tanımıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
20.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdslar bellek vista bilgisayarımda çalıştı fakat xp de çalışmıyuor..sürücüsüde xp ye göre yok..normalde çalışması gerekiyor otomatk tanıyor ibaresi var kullanma kılşavuzunda..acaba xp deki eksik ne ?? (bellek jetflash v10...

• Tanımıyor derken hiç bir ibare çıkmıyor mu?
    Bilgisayarım sağ tık Yönet>Disk Yönetimi menüsünde görünüyorsa sorun yoktur..Bi bakın..
  • malesef ordada yok..
  • Aygıt yöneticisinin içerisinde ara yoksa yanmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Aygıt yöneticisinin içerisinde ara yoksa yanmıştır.

Yansa, vistada çalışmaz değil mi?

İmzama çözüm önerileri mevcut. Bakabilirsiniz
  • quote:

Yansa, vistada çalışmaz değil mi?

Üye vistada çalıştı(geçmiş zaman) ama xp de çalışmıyo (şimdiki zaman) demiş.
    quote:

Orjinalden alıntı: ps4
    arkdslar bellek vista bilgisayarımda çalıştı fakat xp de çalışmıyuor..

buna dayanarak söyledim.

ama dikkatli okumamışım adam tanımaya çalışıyo demiş.
  • kancalar belleğin xp sürücüsü bile yok ..sorun xp de...ne eksik olabiliri??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios hdd görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows Gezgini'nden C:/Windows klasörüne geçin ve Araçlar / Klasör Seçenekleri'nden Görünüm sekmesini, akabinde Gizli dosya ve klasörleri göster'i işaretleyin. Önce Uygula'ya ardından Tamam'a tıklayın.

Artık görünür hale gelen "Inf" klasörüne girerek "Infcache.1" dosyasına ulaşabilirsiniz. Bu dosyayı silin ve Geri dönüşüm Kutusu'nu boşalttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • kanki yine yok yok yok ..kahretsin..başka bi xp de denedim ondada çalıştı
  • Format Attınmı Anakart Driverlerini Yükledinmi Bendede OLuyordu Driverlen Çözdüm Başka Usbde Dene Pcnin
  • ewt format attım ama tekrar nasıl yükşlücem ?cddedn yükledim ama bi şey değişmedi..anakart asusps4..
  • Aygıt yöneticisi/ evrensel seri yol denetleyicileri/ usb evrensel ana denetleyiciye sağ tıklayınız ve sürücü güncelleştir diyiniz. Windows update sitesine bağlansın mı sorusuna evet diyin ve sürücü bulmasını bekleyiniz.

Eğer ilk ana denetleyicide sürücü güncelleştirmez ise diğer ana denetleyicilerde de deneyiniz.
  • kanka olmuyor..ne yapıcağımı şasırdı..bunun yazlımı filan yokmu ya??
  • windows update yapmayı denedinmi eğer sp2 li bir xp kullanmıyorsan çalışmayabilir
  • sp2 yüklü bende..qarkdslar ümüdi kestim yeni bi pc lazımn bana :
  • sanırm xp nin usb bellek yazlılmı eksik..bunun driverinide bulamıyorum..
  • Şimdi Belleği takınca didong diye bir ses çıkmıyor mu PC'den ?
    Veya yeni donanım bulundu, Bilinmeyen Aygıt vs.. gibisinden bir uyarı ?
  • blinmiyen aygıt ve hata bulundu diyor ve olay bitiyor..
  • O zaman XP'nin driver kütüphanesinde sorun var. USB Driver'ini tekrar tanıtın anakarttan. Anakartta eksik kurduğunuz bişeyler olabilir.

Bellek ne markaysa sitesinde driver olup olmadığını araştırın. USB Belleklerde olmaz ama yinede bakın.
  • sadece w98 için sürücüsü war...anakartın cd sini takıyorum ve orda usb 2.0 driver simgesi var fakat tıkladığında not pad şeklinde çıkıyor...bunu nasıl halledicem ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 15 Eylül 2007; 3:42:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.