arkadaşlar xp açılırken proğram sahte diyor sahte proğram kurbanı olmayın diye uyarı veriyor nerden bulaşmış bilgim yok xp için sahte diyor yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeyi açık bırakmayacaktın
1 ay sonra kapanabilir
format çek
Bill amcan yakalamış seni
iyide orjinallerdede bu hatayı veriyor
orjinal de almış olsan microsoft un sitesinde bir yerden seri no ve cd key girerek falan kayıt ettirmmek gerekiyor sanırım. bazılarında bu durum geçerliydi.
tabii yanılıyorda olabilirim
nasıl olacak şimdi ne yapmak lazım bu beladan kurtulmak için
geri yükleme yap ve googleda arama yap küçük araçlar mevcut orjinal yapmak için kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ayhankara
geri yükleme yap ve googleda arama yap küçük araçlar mevcut orjinal yapmak için kolay gelsin.
Vallahi bence çözüm değil, Microsoft iki ayda bir yakalıyor, hep uğraşmaktansa basar parayı alırsın orijinal xp, 85+KDV çok para değil.
Yok para veremiyorum diyorsan linux seçeneklerini değerlendirebilirsin. Mesela ulusal işletim sistemimiz PARDUS.
eğer orjinalse o kayıt işlemi sırasında telefon seçeneği var oradan numarayı hafta içi ara yeni numaranı al bendede verdi bu hatayı sürekli format çektiğimden artık herhalde bir sınırı var şifreninki kabul etmedi bende yenisini aldım kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: muho06
arkadaşlar xp açılırken proğram sahte diyor sahte proğram kurbanı olmayın diye uyarı veriyor nerden bulaşmış bilgim yok xp için sahte diyor yardımcı olursanız sevinirim