Şimdi Ara

xp, win 7 ve win 8 tek diskte ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 64 Gb 'lik bir flash belleğe bütün işletim sistemlerini boot etmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü acaba yani xp win7 win8 hepsini tek bir Flash belleğe boot edip kullanabilirmiyim ?
    Bir de kolay driver bulmak için öneriniz varmı format attıktan sonra driver arayıp indirmek çok uğraştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FFH

Arkadaşlar 64 Gb 'lik bir flash belleğe bütün işletim sistemlerini boot etmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü acaba yani xp win7 win8 hepsini tek bir Flash belleğe boot edip kullanabilirmiyim ?
    Bir de kolay driver bulmak için öneriniz varmı format attıktan sonra driver arayıp indirmek çok uğraştırıyor.

1 flasha 3 sistem olmaz sanırım. Eğer 3 sistemide kullanmak istiyorsan 3 dvd al torrent sitelerinden iso dosyalarını bulup her dvdye ayrı ayrı işletim sistemlerini disk yansıması olarka yazdır. Flash gibi bir bellleğede activatorları yedekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

Arkadaşlar 64 Gb 'lik bir flash belleğe bütün işletim sistemlerini boot etmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü acaba yani xp win7 win8 hepsini tek bir Flash belleğe boot edip kullanabilirmiyim ?

1 flasha 3 sistem olmaz sanırım. Eğer 3 sistemide kullanmak istiyorsan 3 dvd al torrent sitelerinden iso dosyalarını bulup her dvdye ayrı ayrı işletim sistemlerini disk yansıması olarka yazdır. Flash gibi bir bellleğede activatorları yedekle

Teşekkür ederim ama DVD ye neden gerek var ki ? ISO dosyasını direk Flaş belleğe çıkarttığım Zaman zaten işimi görüyo birde artık cd ile uğraşmak istemiyorum sıkıldım cdlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WINSETUP programıyla bir flash belleğe yükleyebildiğiniz kadar işletim sistemi boot edebilirsiniz. bu programla win7(bütün sürümler), win8.1, ubuntu, acroonis bootable madia ve lazesoft'u flash belleğe boot ettim. isviçre çakısı gibi bi şey oldu. istenirse antivirüs rescue isoları, yedekleme, geri yükleme gibi daha bir çok iso dosyası boot edilebilir.
    kullanımı
    http://www.enpedi.com/2014/08/windows-xp-vista-7-ve-8-birden-fazla.html
  • @celibar kardeşime +1.Bununla birlikte XBOOT ve YUMI yazılımları da uygun.Bunlarda birçok Iso'yu USB'ye Multiboot olarak yazabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celibar

WINSETUP programıyla bir flash belleğe yükleyebildiğiniz kadar işletim sistemi boot edebilirsiniz. bu programla win7(bütün sürümler), win8.1, ubuntu, acroonis bootable madia ve lazesoft'u flash belleğe boot ettim. isviçre çakısı gibi bi şey oldu. istenirse antivirüs rescue isoları, yedekleme, geri yükleme gibi daha bir çok iso dosyası boot edilebilir.
    kullanımı

Peki ,bütün işletim sistemlerini boot ettik diyelim format atarken bana bir liste halinde seçmemi sağlıyomu ? Normalde çalışma prensibine bakarsak biraz zor gibi geliyo
    Teşekkürler bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celibar

WINSETUP programıyla bir flash belleğe yükleyebildiğiniz kadar işletim sistemi boot edebilirsiniz. bu programla win7(bütün sürümler), win8.1, ubuntu, acroonis bootable madia ve lazesoft'u flash belleğe boot ettim. isviçre çakısı gibi bi şey oldu. istenirse antivirüs rescue isoları, yedekleme, geri yükleme gibi daha bir çok iso dosyası boot edilebilir.
    kullanımı

Peki ,bütün işletim sistemlerini boot ettik diyelim format atarken bana bir liste halinde seçmemi sağlıyomu ? Normalde çalışma prensibine bakarsak biraz zor gibi geliyo
    Teşekkürler bu arada.

istediğini seçmene izin vermese çoklu boot'un anlamı olmaz ki zaten . sadece ilk açılışta ilk yazı çıktıktan sonra(f1 falan filan) az bi şey bekleyince flasha boot edilen sistemlerin listesi sıralanıyo... sana da klavyenin yukarı aşağı tuşlarıyla yükleyeceğin sistemi seçme kalıyo...

xp, win 7 ve win 8 tek diskte ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emeğine sağlık KArdeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.