Bildirim
Xp ye cdsiz flashsız nasıl format atabilirim
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
virtual clone drive indir ve kur. tabi öncelikle kuracağın işletim sisteminin iso dosyasını hdd' ye atacaksın. notebook hdd' yi sök ve başka bir pc üzerinde o hdd'ye iso dosyasını kopyala. sonra notebook üzerinde iso dosyasını virtual drive üzerine aç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 17 Ekim 2011; 2:37:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
virtual clone drive indir ve kur. tabi öncelikle kuracağın işletim sisteminin iso dosyasını hdd' ye atacaksın. notebook hdd' yi sök ve başka bir pc üzerinde o hdd'ye iso dosyasını kopyala. sonra notebook üzerinde iso dosyasını virtual drive üzerine aç.
kardeş dediğini indirdim başka bi pcden iso dosyasını laptopa flask dıskle kopyaladım ... çalıştırdım da normal olarak ama normal cd den attığımız format gibi olacak mı bu yoksa yukseltme onarma gibi bişey mi olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::xXx::: -- 18 Ekim 2011; 23:42:21 > -
dedeğiklerini yaptım ancak var olan xp yi silemedim. çünkü c de idi ve c yi biçimlendirmeme izin vermedi.. d ye kurdum sonra silebilirm düşüncesiyle... ancak yine silemedim saçma bi durum oldu. c yi hiç bir şekilde biçimlendiremiyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X