Şimdi Ara

XP YÜKLENEMEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PIII 550 işlemcim
    256MB ram
    GEFORCE2 MX 400 ekran kartım
    80GB SAMSUNG HDD var.

bundan çok daha düşük sistemlere xp kurulurken benim sisteme kurulmadı.
    ne oldu derseniz...xp biçimlendirmeyi tamamladı, kur dosyalarını yükledi hatta başarıyla yüklendi bile dedi.
    bilgisayar 15sn içinde açılacak dedikten sonra kapanıp açıldı ve "İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLEME HATASI" dedi.
    yani kur devam etmedi.

tüm donanımı kontrol ettim herhangi bir bozukluk yok.
    win 98SE kullanıyorum ama xp olmadı.
    SİZCE NEDEN???? BU KONUDA BİLGİSİ OLANLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.
    bir bilgisayarcı bana senin anakart xp uyumlu değil dedi.
    BÖYLE BİRŞEY OLABİLİR Mİ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex50 -- 6 Nisan 2006; 17:59:24 >

• ewt anakart xp ye uyumlu olmaya bilir o yüzden sakın service pack 5 i deneme oda bi sistem ama 1 gb ın üstünde ram istiyo ve seninkinde oda olmaz yani anakartını degiştir derim ben yada windows kullan
  • bende anakartla bir alakası olmaması lazım sen bide herhangi bir başlangıç disketi veye cd si ile makinayı başlat hdd ye format at c: ye 0 dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaksu84 -- 6 Nisan 2006; 18:13:27 >
  • çok denedim 7-8 defa formatladım her seferinde aynı süreç işliyor.
  • başka bilgisi ve yorumu olan yok mu???*
  • bilgisayarında modem ses kartı vs. ek donanım varsa onları çıkartıp öyle kurmayı denemelisin. anakartın xp ye uymaması gibi bir durum söz konusu değil. birde hdd yi biçimlerken fat32 yerine ntfs yi kullan. ama açıkçası o sistemle XP senin için tam bir işkence olur. bence win98 le devam etsen dha iyi olur. seim senin tabi...
  • anakartın sitesine yazmıştım gelen cevap da beklediğim gibi oldu xp desteklemiyormuş

this board is not designed for Windows XP.

You may find a lot information in the Forum.
    ABIT FORUM:http://forum.abit-usa.com/index.php?

Some of the basic Q&A you can find here:
    http://www.abit-usa.com/faq/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex50 -- 7 Nisan 2006; 15:47:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp sp3 Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ”Windows Bu Diske Yüklenemez”
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi biosu güncelle o zaman. yüklenememe olayı var mı? daha önce hiç duymadım. p1 olsa neysede. ben de p3 550 ye yükledim xp yi. aynı senin hatayı verdi. ama 2. defa denemede yüklendi. 3. ihtimal remler yumsuzdur. xp yüklemiyorsa biosu güncelle eğer varsa... ki olmalı. ya da mesaj yaz hemen üretsinler ....bneler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.