Bundan yaklaşık 6 ay kadar önce HD ye Mac OS X kurmayı denemiş ama daha işin başında başarısız olduğum için vazgeçmiştim. Yeniden Xp kurmak istediğimde Xp setup (install)da sorunlarla karşılaştım. Cd'den çalıştıralabilir Gubuntu işletim sistemini takıp linuxu çalıştırıp yeniden başlatıp Xp setup ina girdiğimde setup ı sorunsuz atlattım.
Daha sonra Xp 64 bit i kurmak istediğimde aynı sorunun devam ettiğini farkedip az önce bahsettiğim gibi sorunu çözüyordum.
Bugün yeniden xp64 biti kurmam icap etti ve yine aynı sorun. Fakat bu sefer linuxla işi kurtaramadım ve setup donup kalıyor.
1-)Direkt cd'den boot edip setup a girersem "The file partmgr.sys could not be found" mesajını alıyorum.
2-)Linux arkasında setup a girersem "Ntfs.sys file corrupted " mesajını alıyorum.
Google'dan çözüm bulamadım. partmgr.sys dosyası ile ilgili sorunlara bakıyorum ama tam olarak kimse bu sorundan bahsetmemiş ve hep disk bölümleme hataları üzerinde durulmuş. Şu an için acil bir durumum söz konusu değil Xp32 bit kurulu ama ileride bu sistemimde çökerse başımın fena halde ağrımasından korkuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme