Şimdi Ara

xPeke'den sonra en büyük efsane NASUS ZionSpartan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zionspartan çok iyi oynadı tek başına taşıdı evet ama xPeke nin backdooru daha iyi çünkü nasus tank ztn hede höde girebilir xPeke olafın q ya yakalansa bitiremeyecekti müthiş dodgelayarak bitirdi
  • O degilde 20 30 canla bitirdi oldu sandim son gucuyle var gucuyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 23 Ağustos 2014; 23:45:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

açıkcası xkeke den daha iyiydi..nedenine gelirsek
    adam tek başına inhibitörü,nexus kulelerini ve nexusu kesti.xkeke sadece nexusu kesmişti.

kassadinle öyle birşey yapılması imkansız. nasus bu sheen efektiyle kes 3-4 atıyorsun zaten kulelere. xpeke ninki hiç görülmemiş birşeydi sunucular bile diyordu hayatımda böyle birşey görmedim diye. twisted fate le nasusla bu tarz birşey düşünülebilir fakat kassadinle cidden mükemmeldi. ayrıca pekenin tüm takım ölmüştü ve oyun direk biticekti sk fnatic in base lerindeydi. zion ölse takımında ziggs var corki var kha zix evole w var dayanabilirlerdi mao ölmüştü lee base deydi bu arada. syndra kog nami bitiremezdi oyunu.

xpeke > all backdoor history

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 23 Ağustos 2014; 23:46:25 >

• sirchez varken xpeke kim
  • Bunu herkes yapabilir sonuçta nasus bu stack kasarsa tek atıyor .orda iyi olan nasus değil salak olan tsm takımıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

sirchez varken xpeke kim

Stop the ports

• Bu arada hic dusunen oldumu belki o e skiliyle bitirdi maci(pasif + ruh gomlegi %35 %40 can emme sonucu e sinin 50 can cekmesi son vurus firsati)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xPekeninki çok daha iyiydi. xPeke başarısız olsa kaybedeceklerdi fakat bu maç ortada gibiydi. He tabi ki efsaneydi orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AraXuS

Bunu herkes yapabilir sonuçta nasus bu stack kasarsa tek atıyor .orda iyi olan nasus değil salak olan tsm takımıydı

yalniz mesele zionspartanin backdoor yapmasi degil. Oyunu tek basina kazandirmasi. Basindan bu yana izleseydin anlardin demek istedigimi. Tek basina yamulmuyorsam 6 veya 7 kule aldi nexus kuleleride bunlara dahil , 2 kez inhibitoru kesti ve oyunu bitirdi. oyle zamanlarda bait atti ki oyunu bitiricek edasiyla karsi taraf zionu durdurmak icin geldiginde zion hem nexus kulesini aldi hem de baronu arkadaslarina aldirtti. bunlar yapmasi kolay seyler degil zamanlamayi iyi ayarlaman lazim birazda kafa lazim.
  • xPekeninki daha heycanlıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medet58

Bence xPeke den çok daha büyük bir iş başardı Nasus tek başına aldı oyunu resmen

Nasus'la Kassadin'i karşılaştırıp Nasus daha iyiydi yaaee diyosunuz ya. Hastayım size. Devam edin.

• Eve gidince tüm maçı izleyeyim en iyisi.

• xpekeden iyi değildi sebebi eğer xpeke o backdooru yapmasaydı dönüşünde büyük ihtimal kaybedicekti fnatic, nasusta öyle bi durum yoktu backdoor yapmasada dignitasın kazanma şansı fazlaydı zaten
  • Kemâncı kullanıcısına yanıt
    Pasifi can çalma.O skillerde işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inshp

maçın son 10 dakikasını izledim ama en iyi yer orasıdır heralde nasus yıkıp geçti her yeri bu arada kaç stack vardı

650 civarıydı galiba
  • Xpeke'nin olayı çok iyi maç çıkarmış olması değil, inanılmaz bir backdoor yapmış olması. O aşamadaki bir maçta gidip maçı Nasusla bu şekilde bitirecek yüzlerce adam bulunacağına adım gibi eminim ama XPeke giden maçı azıcık canla akıl almaz bir şekilde aldı. Zion'un genel maç performansı Peke'den iyi olabilir ama bu backdooru Xpeke'yle kıyaslamak bile ciddi hakarettir bence, cidden bir daha izleyin sonra elinizi vicdanınıza koyup söyleyin kimin backdooru daha etkileyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 24 Ağustos 2014; 0:18:29 >

• Nasıl Xpeke'ninkinden daha iyiydi diyorsunuz anlamıyorum. Xpeke'nin yaptığıyla bu karşılaştırılamaz bence. Oyun performansı umrumda değil ben direk backdoor ile ilgileniyorum.

Xpeke cidden orada sıçraya sıçraya çok güzel bir şekilde nexusu aldı. Bu da iyi tabii ama bence Xpeke'nin yaptığını geçebilecek nitelikte değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

açıkcası xkeke den daha iyiydi..nedenine gelirsek
    adam tek başına inhibitörü,nexus kulelerini ve nexusu kesti.xkeke sadece nexusu kesmişti.

kassadinle öyle birşey yapılması imkansız. nasus bu sheen efektiyle kes 3-4 atıyorsun zaten kulelere. xpeke ninki hiç görülmemiş birşeydi sunucular bile diyordu hayatımda böyle birşey görmedim diye. twisted fate le nasusla bu tarz birşey düşünülebilir fakat kassadinle cidden mükemmeldi. ayrıca pekenin tüm takım ölmüştü ve oyun direk biticekti sk fnatic in base lerindeydi. zion ölse takımında ziggs var corki var kha zix evole w var dayanabilirlerdi mao ölmüştü lee base deydi bu arada. syndra kog nami bitiremezdi oyunu.

xpeke > all backdoor history

ben bunu daha çok beğendim dostum,kime ne ?

• Nasus'u 1 kişi durdurmaya çalışmış fark ettiyseniz. O da damage çıkaramıyor adam gibi Nasus'a karşı. He çok iyi düşünüp yapmış o ayrı mesele ama xPeke'in BD'unun yanında o kadar da iyi olmadığını görebilirsiniz. "İyi" demekle "beğendim" demek farklı şeyler.
  • abartılmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.