Şimdi Ara

xPeke'den sonra en büyük efsane NASUS ZionSpartan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wildturtle ekran kayinca fark ediyor sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları okuyunca teemo ile falan tanklayarak aldı sanarız.
  • ahhah maç yine aynı şekilde bitti
  • arka kapı mı yapıyonuz oo alırım bi dal. Bd diyince akla xpeke gelir. Onu bunu geçin. Bi daha izleyin. Orda biten oyunu kazandırmak var. Burda ki de büyük oyun tabi. Ama karşılaştırma yapmak yerine torunlarınıza anlatırsınız. Bi nasus varmış dede bd ile oyun bitirmiş lcste? Evet torun o maçı canlı izledim. Zion vardı bizim zion..
  • Beyler atmıyorum; aynısını lucianla geçen gün yaptım. Kuleleri minyonlarıma tanklatmıştım orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bualix

KAÇIRANLAR İÇİN

0:32 imaqtpie dat laugh

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

zionspartan çok iyi oynadı tek başına taşıdı evet ama xPeke nin backdooru daha iyi çünkü nasus tank ztn hede höde girebilir xPeke olafın q ya yakalansa bitiremeyecekti müthiş dodgelayarak bitirdi

+1 eğer yakalanıp ölse zaten maçı vermişlerdi çok riskli bir yerde yapmıştı diye hatılıyorum. bunlarda daha karı takımın inh kuleleri bile duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Nasıl Xpeke'ninkinden daha iyiydi diyorsunuz anlamıyorum. Xpeke'nin yaptığıyla bu karşılaştırılamaz bence. Oyun performansı umrumda değil ben direk backdoor ile ilgileniyorum.

Xpeke cidden orada sıçraya sıçraya çok güzel bir şekilde nexusu aldı. Bu da iyi tabii ama bence Xpeke'nin yaptığını geçebilecek nitelikte değil.

Ulan adam milim canla full canlı nexusu bitirdi kassa ile. Nasus'u neden bu kadar yükseltiyorsunuz biliyor musunuz? Ben biliyorum. Siz olsaydınız o Nasus'un yerinde mal gibi yerinizde vurarak alabileceğinizi düşünürdünüz ve ölürdünüz. Fakat bu sizin gibi bronzca oynamadı, normal bir plat-dia-cha şeklinde oynadı ve kazandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

quote:

Nasıl Xpeke'ninkinden daha iyiydi diyorsunuz anlamıyorum. Xpeke'nin yaptığıyla bu karşılaştırılamaz bence. Oyun performansı umrumda değil ben direk backdoor ile ilgileniyorum.

Xpeke cidden orada sıçraya sıçraya çok güzel bir şekilde nexusu aldı. Bu da iyi tabii ama bence Xpeke'nin yaptığını geçebilecek nitelikte değil.

Ulan adam milim canla full canlı nexusu bitirdi kassa ile. Nasus'u neden bu kadar yükseltiyorsunuz biliyor musunuz? Ben biliyorum. Siz olsaydınız o Nasus'un yerinde mal gibi yerinizde vurarak alabileceğinizi düşünürdünüz ve ölürdünüz. Fakat bu sizin gibi bronzca oynamadı, normal bir plat-dia-cha şeklinde oynadı ve kazandı.

Söylediğinden hiçbir şey anlamadım. Ben zaten xpekeninkini geçemez demiştim. Ayrıca platinim bronz değil.

• xPeke'den iyimi peh xkeke varken bu nasus ne ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

quote:

Söylediğinden hiçbir şey anlamadım. Ben zaten xpekeninkini geçemez demiştim. Ayrıca platinim bronz değil.

Yok ben seni savundum senin tersini söyleyenlere lafım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Pasifi can çalma.O skillerde işe yaramaz

Pasif konusunda haklısın ama ruh gömleği %20 can emme vermiyormuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

açıkcası xkeke den daha iyiydi..nedenine gelirsek
    adam tek başına inhibitörü,nexus kulelerini ve nexusu kesti.xkeke sadece nexusu kesmişti.

Nasus bu kule kesmesi çok basit stack var sheen var 2-3 atar kuleye

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Pasifi can çalma.O skillerde işe yaramaz

Pasif konusunda haklısın ama ruh gömleği %20 can emme vermiyormuydu

Ne cam emmesi la Can doldurma şeylerini %20 arttırıyor.
  • Ne ara efsane oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoRnToKiLL

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

sirchez varken xpeke kim

Stop the ports

Onu yapan Trick2g
  • ZionSpartan çok iyi oynadı ve gerçekten taktirlik bir şekilde bitirdi oyunu. Ama xPeke'nin yaptığı hareket çok daha iyiydi bence.

Çünkü ZionSpartan'ın oyunu o şekilde bitireceğini bende dahil bir çok kişi tahmin etmişti. Böyle birşey olabileceği bariz belliydi. Ama xPeke'de böyle bir durum yoktu. Fnatic yenilecekti nerdeyse ki bir baktık xPeke oyunu bitiriyor. Şahsen o maçı da canlı izlemiş biri olarak xPeke backdoor'unda çok çok daha fazla heyecanlandığımı söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Xpeke'nin olayı çok iyi maç çıkarmış olması değil, inanılmaz bir backdoor yapmış olması. O aşamadaki bir maçta gidip maçı Nasusla bu şekilde bitirecek yüzlerce adam bulunacağına adım gibi eminim ama XPeke giden maçı azıcık canla akıl almaz bir şekilde aldı. Zion'un genel maç performansı Peke'den iyi olabilir ama bu backdooru Xpeke'yle kıyaslamak bile ciddi hakarettir bence, cidden bir daha izleyin sonra elinizi vicdanınıza koyup söyleyin kimin backdooru daha etkileyici

bu hareket daha kolay minion falanda yok zaten 2snlik ultiyle sürekli kaçıp duruyor zaten başka kimsede yok olafda yapacak bir şeyi yok bakıyor sadece. diğer adam hem kaçmış hem minionlarla uğraşmış hem kuleleri almış daha zor bir işi başarmış. kuleleri alırken öledebilirdi çok büyük risk almış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.