Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia neo mt15i telefonumu daha önce kies ile ics yükseltmiştim. Bu zamana kadar rom rot falan hiç bir müdahalede bulunmamıştım. şimdi tekrardan 2.3.4 sürümüne geçsem. root flan yapmayacagım. ama wipe cache falan yapmayacagım için telefon kasılırmı ?

ayrıca 2.3.4 sürümünden isteyince tkrar kies ile ics ye geçebilirmiym
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Xperia neo mt15i telefonumu daha önce kies ile ics yükseltmiştim. Bu zamana kadar rom rot falan hiç bir müdahalede bulunmamıştım. şimdi tekrardan 2.3.4 sürümüne geçsem. root flan yapmayacagım. ama wipe cache falan yapmayacagım için telefon kasılırmı ?

Kies Samsungun Programıdır Pc Companion Veya Seus Diyecektin Heralde :)
    Yazılımı Flashtool ile yüklerken Cihaz tamamen Sıfırlanır Hafıza kartındaki dosyalarını yedekleyip kartını formatlayınca Kasılma Olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Xperia neo mt15i telefonumu daha önce kies ile ics yükseltmiştim. Bu zamana kadar rom rot falan hiç bir müdahalede bulunmamıştım. şimdi tekrardan 2.3.4 sürümüne geçsem. root flan yapmayacagım. ama wipe cache falan yapmayacagım için telefon kasılırmı ?

Kies Samsungun Programıdır Pc Companion Veya Seus Diyecektin Heralde :)
    Yazılımı Flashtool ile yüklerken Cihaz tamamen Sıfırlanır Hafıza kartındaki dosyalarını yedekleyip kartını formatlayınca Kasılma Olmaz...

pardon o an samsung ile ugraşıyordum o yüzden kies yazmışım :) pc companion diyecektim. teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android3

SQLeditör programı var markette onla açabilirsin bende tüm DB dosyalarını Açıyor Sorması Ayıp Bu İd Neden Bu kadar Önemli ?

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Güncelleme Yaparsan Cihaz Sıfırlanmayacağı için Kilit Aktif olur Pc Companion Programı İle Yazılım Onarımı Yaptırırsan Kilit Devre Dışı Kalır :)

bi uygulama için lazım :)
  • quote:

quote:

quote:

SQLeditör programı var markette onla açabilirsin bende tüm DB dosyalarını Açıyor Sorması Ayıp Bu İd Neden Bu kadar Önemli ?

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Güncelleme Yaparsan Cihaz Sıfırlanmayacağı için Kilit Aktif olur Pc Companion Programı İle Yazılım Onarımı Yaptırırsan Kilit Devre Dışı Kalır :)

bi uygulama için lazım :)

Winat9 ?

• Arkadaşlar cümleten hayırlı forumlar. teleservis garantili neo v var elimde. cihazı geçenlerde servise verdim. mikrofondan karşıya az ses gidiyor diye. hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen cihazın sıvı teması olduğunu ve garanti dışı olduğu söylendi. uçuk miktarda da tamir ücreti istendi. tabiki aldım geldim yaptırmadım. fakat mikrofon işi canımı sıkıyor. rahat rahat konuşamıyorum telefonumla. illa ki kulaklık takmam gerekiyor. izmirde sağlam iş yapan dürüst bir tamirci var mı acaba? tavsiye edeceğiniz. biliyorum ki bu piyasada eskiden beri gelen sıkıntılar var. fiyat önemli değil tabiki abartmamak koşuluyla vereceğim. cevaplarınızı bekliyorum...
  • quote:

çaktırma abi :D
  • birden çok Mail Kullansan Olmuyormu :)
  • quote:

birden çok Mail Kullansan Olmuyormu :)

neyse abi daha fazla ifşa olmayalım :D çok teşekkürler :)
  • ARKADASLAR XPERİA MİNİ PRO ROOT YARDIM EDECEK YOKMU BECEREMEDIM GİTTİ
  • Daha önce cihazımı ICS den 4.0.2.A.0.62 ye flashtool ile indirdim. Bu versiyonu rootlamak için ne yapmam gerekiyor.

Flashtool ile 42 ye düşürmeye çalıştım fakat global rom flashtoolun listesinde gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyblo -- 18 Nisan 2013; 11:43:17 >
  • yardım edcek kımse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxt

ARKADASLAR XPERİA MİNİ PRO ROOT YARDIM EDECEK YOKMU BECEREMEDIM GİTTİ

Anlatımlar açık Yine Yapamıyorsan Yakınlarında Bu İşlere Aşina Olan birinden Yardım al İşlemleri Kavramadan Root yapmaya çalışma Sorun yaşayabilirsin ...

quote:

Orijinalden alıntı: Cyblo

Daha önce cihazımı ICS den 4.0.2.A.0.62 ye flashtool ile indirdim. Bu versiyonu rootlamak için ne yapmam gerekiyor.

Flashtool ile 42 ye düşürmeye çalıştım fakat global rom flashtoolun listesinde gözükmüyor

indirdiğin flashtoolda gözükmüyorsa 5. Sayfada hatalı Yazılım Düzeltme için Bilgiler var Yazılımı Düzeltince Listede gözükür

• merhabalar , çok acil yardım bekliyorum. sony ericsson xperia ray st18i model telefonuma yazılım güncellemesi yapamadım hiçbir şekilde sorun nerede bir türlü çözemedim. sony pc companion sony update service flash tool denemedim program kalmadı banamısın demedi telefon bir türlü. sanırım telefon flash mod'a geçmiyor ses kısma tuşuna basarak bağlasam da.. bunun sebebi ne olabilir acaba? telefon aldığım gibi orjinal sürüm değişiklik olmadı hiç android sürümü 2.3.4 derleme numarası 4.0.2.A.0.69 kullandığım sistem windows 8.. anlayan varsa lüften yardım etsin.. şimdiden teşekkür ederim..
  • Windows 8 de Sürücüler hata verebilir Sürücüler tam kurulumu kontrol et Bir Flash Mod için Ses kısma yerine Geri tuşunu Dene Cihazı Kapalı şekilde Usb Bağlayacaksın
    Flash Moda Girdiğinde Bildirim Ledi Sabit Yeşil Olarak Yanar ....
  • quote:

Windows 8 de Sürücüler hata verebilir Sürücüler tam kurulumu kontrol et Bir Flash Mod için Ses kısma yerine Geri tuşunu Dene Cihazı Kapalı şekilde Usb Bağlayacaksın

sabit yeşil led yanıyor fakat herhangi bir dosya yüklemesi filan olmuyor.. pc companion'da telefonu güncelle dediğimde 2. aşamaya geçiyorum teli kapatıp bağlıyorum led yeşil yanıyor fakat usb aygıt tanınamadı diyor ve herhangi bir yükleme olmuyor.. flashtool'da ise aynı şekilde teli kapatıp bağladığımda tam başlıyor hemen sonra error:flashing aborted yazıyor ve ilerlemiyor.. nerde yanlışlık var çözemedim ilk android deneyimim olduğu için fazla tecrübem yok yardımcı olursanız sevinirim..

• sen yardım edecek misin _?
  • yok mu kafa yoran yardımcı olmak isteyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memindefne

quote:

Windows 8 de Sürücüler hata verebilir Sürücüler tam kurulumu kontrol et Bir Flash Mod için Ses kısma yerine Geri tuşunu Dene Cihazı Kapalı şekilde Usb Bağlayacaksın

sabit yeşil led yanıyor fakat herhangi bir dosya yüklemesi filan olmuyor.. pc companion'da telefonu güncelle dediğimde 2. aşamaya geçiyorum teli kapatıp bağlıyorum led yeşil yanıyor fakat usb aygıt tanınamadı diyor ve herhangi bir yükleme olmuyor.. flashtool'da ise aynı şekilde teli kapatıp bağladığımda tam başlıyor hemen sonra error:flashing aborted yazıyor ve ilerlemiyor.. nerde yanlışlık var çözemedim ilk android deneyimim olduğu için fazla tecrübem yok yardımcı olursanız sevinirim..

Driver İle Cihazı tanıtman Gerekir Yor Flashtool ve Sonyericsson Pc companion Driverlarını imzalarında eksiklik olduğundan Windows8 Sürücüleri yüklemiyor
    Çözüm için 2 yol var
    1. Sürücü imza Kontrolunu devre dışı bırakıp sürücüleri yükleyip cihazı tanıtacaksın burdaki linkte anlatım var :http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-imzalama/608214ed-c078-4ac1-bed8-6f6ad832c908?msgId=3c95bd22-5a8b-48b5-99fa-4c7efb73d0c5

2. işlemi Windows7 veya Xp Olan Bir Pcde Yapıcaksın ...

yardım yapabilirim Ancak Gece Açık Oluyorum Denk Gelirsek Neden Olmasın Windows8 kullananlar Yukarda verdiğim linkteki işlemi yapmadan Yardım İstemesin

• Mesaj 16 da unlock yapmak için

"bootloader unlock allowed : no " yazan bir cihazı unlock yapmanın hiçbir yolu yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.