|
Xperia 5 V test edildi: Sony geri mi dönüyor?
-
-
Trde satılmayacağı için bize göre bir haber değeri yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye ben sahibinden den falan alacam belki? Sen mi karar veriyon? Böyleleri iphone 15 usb kablo haberini hakediyor günde 5 kere devam.quote:
Orijinalden alıntı: bursali46
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam imei kayıt ücreti 6 bin iken alınırdı fakat şimdilerde 20 bin verip de sadece kayıt yaptırmak yurt dışı telefona akıl kârı değil... ha ben işletmeciyim aldığım her şeyi şirket hesabına alır vergiden düşürürüm diyorsanız o zaman 2 tane hatta daha fazla da alırsınız...
-
Neden zoruna gitti ki..? Arkadaş dogru söyluyor türkiyede satişi olmayan bi haberi okumak hayalini kurmak zaman kaybi.? Gider yurtdişimi alirsin sahibinden saatlerini verir gününü harcarsin bizi de senin yurtdişi sevdan alakadar etmezz. Ayrica iphone 15 serisi Type c ile geliyor senin dünyadan haberin yok:))
Sahibindende 10 tane ilan göremezsiniz bu telefondan 😂 anlayacağınız alamazsınız maalesef
Kaç tane olması gerekiyo alabilmem için?quote:
Orijinalden alıntı: bursali46Sahibindende 10 tane ilan göremezsiniz bu telefondan 😂 anlayacağınız alamazsınız maalesef
İnce uzun ekrandan vazgeçmedikleri sürece satılmayacak, ellerinde patlayacak. Bakmayın çok hoşuma gitti, ben seviyorum tek elle kullanımı kolay diyenlere, onlar da s 23 ultra yı tercih ediyor.
-
Piyasaya geri dönüp şu çerçevede telefon yapıyorsa çok tutulacağını sanmıyorum eski sony bir gelişme yok
-
Uygun fiyatlı modelleri ile birlikte gelse iyi olur. Üst sınıf cihazların haberleri bile can sıkıcı, olmaya başladı. Ev aldığımiz rakamlara telefon satılıyor!!
-
Her Açıdan kusursuz ekran yapıp onu güneş altında görünmeyecek 1000 nit gibi parlaklıklarda sunar şimdi bu telefonu da öncekilerde yaptığı gibi.
birileri demiş o öldü hayır efsane geri döndü
-
Bu nasıl model isimlendirmesidir akıl alır gibi değil
Gerçi sony nin çok daha kötüleri vardı, bu az kötü olanı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Niye ben sahibinden den falan alacam belki? Sen mi karar veriyon? Böyleleri iphone 15 usb kablo haberini hakediyor günde 5 kere devam.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X