Arcadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı Xperia Arc sahibiyim telefonda fabrika çıkışı olan ekran koruyucu var bildiğiniz üzere çok fazla parmak izi tutuyor ve kayganlığı çok kötü.. mesela bi oyun oynarken veya swype ile mesaj yazarken çok kötü etkiliyor artık tak etti
Benim sorum şu kayganlığı max. düzeyde olan bi ekran koruyucu arıyorum tavsiyeleriniz varsa + ve - leri ile yazarsanız sevinirim.
(Forumda arama yaptım ama konu olarak bulamadım sanırım ara mesajlarda geçiyor olabilir ama 650 sayfa arasından bulmam çok )
SGP Ultra Optics veya Ultra Fine alabilirsiniz. Ekran parlaklığı ve netliği çok azcık etkilense de olur yeter ki parmak izi olmasın diyorsan Ultra Fine, ekran önemli parmak izi az da olsa kalabilir diyorsan Ultra Optics. Yalnız ikisini de Türkiye'de bulman zor yurt dışından getirtmek gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: NS_85
SGP Ultra Optics veya Ultra Fine alabilirsiniz. Ekran parlaklığı ve netliği çok azcık etkilense de olur yeter ki parmak izi olmasın diyorsan Ultra Fine, ekran önemli parmak izi az da olsa kalabilir diyorsan Ultra Optics. Yalnız ikisini de Türkiye'de bulman zor yurt dışından getirtmek gerekiyor.
dokunmatiği rahat kulllanmak istiyorum artık ( mesela Temple Run oynarken veya başka oyunlarda ) o yüzden ekran parlaklığı ve netliğinden fedakarlık etmeye razıyım , tavsiyen için çok teşekkürler dediğin ürünleri incelemekteyim
Dokunma algılama veya elin ekran üzerinde kayması açısından hiç sorun çıkarmaz ikisi de, hatta normale göre daha kaygan bir ekrana sahip olursunuz ;-)