Şimdi Ara

Xperia Arc - Moto Atrix (???) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Orgeneral

quote:

Orijinalden alıntı: umut681

Ayrica sunuda belirtmek isterim yakinda cikacak olan dört çekirdekli telefonlar tamamen satis politikasinin ürünü suan dört cekirdegi tam randimanla calistiracak ne oyun ne de isletim sistemi var henüz çok erken.bosuna paralar dokmeyin alsaniz bile aylarca beklersiniz güncelleme ve oyun için.

Elbette sonuna kadar katılıyorum. Teknolojiyi bir adım geriden takip etmek bana daha mantıklı gelmiştir hep.

Bizimkisi 4 çekirdek çıkarda çiftçekirdeklerin fiyatı düşer hesabı. Sony Xperia S 1600 tl garantisiz olarak satılıyor piyasa'da biliyorsunuz. Resmi tedarikçiler getirdiğinde ancak bu fiyata olacağı için yurtdışı olanlarını 1000-1200tl civarı alabiliriz diye tahmin ediyorum.

Bir de 4 çekirdek çıkarsa, fiyatlar daha da gerileyebilir.. Tabi bu arada sabırlı olmak gerekli. Son yorumlarınızdan sonra Moto'nun ekran kalitesine de gönlüm kanaat getirdi. Sanırım pek sabredemeyeceğim. Satınalmam bir kampanyaya bakar gibi..

hepsiburada da 12 ay taksitli fiyatı 850 küsür.yakında world carda %10 wp ve 100 tl hediye çek kampanyası gelirse çok çok uygun olur fiyatı.ben hizlialdan almıştım hediye çekim vardı yoksa hb deki kampanyayı beklerdim.

• Hocam herkes tuttuğu taraftar gibi fanı olduğu telefonları önerir size.
    Örneğin bende SE tutkunuyum ve size arc'ı önerdim. Diğer arkadaşta motorola'dan yana.
    Turkcell'e gidip sıkı bir karşılaştırma yapmanız mümkün sanırım.
    Ben arc ve neo | ideos x5 ve t20 arasındaki farkları turkcell iletişim merkezinde daha iyi gördüm ve anladım. En azından oradaki çalışanların fikirlerinide alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Hocam herkes tuttuğu taraftar gibi fanı olduğu telefonları önerir size.
    Örneğin bende SE tutkunuyum ve size arc'ı önerdim. Diğer arkadaşta motorola'dan yana.
    Turkcell'e gidip sıkı bir karşılaştırma yapmanız mümkün sanırım.
    Ben arc ve neo | ideos x5 ve t20 arasındaki farkları turkcell iletişim merkezinde daha iyi gördüm ve anladım. En azından oradaki çalışanların fikirlerinide alabilirsiniz.

Dürüstlüğünden ötürü tebrik ederim. Türkcell'e yakında gelir. Söylediğin gibi gidip birebir kıyaslamak en doğrusu.
    Herkese yorumlarından ötürü çok teşekkür ederimm.

• eğer sırf kamera tercihim olsaydı arc s belki düşünülebilirdi.

Ama kim ne derse desin her yönden atrix çok daha üstün. xperia serisini ben de düşünmüştüm ama böylesine güçlü bir telefon sadece 320mb kullanıcı hafızası bırakıp bir de utanmdan adreno 205gpu kullanmalarını ben anlayamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 8 Mart 2012; 13:30:19 >
  • bende bu iki telefon arasındayım birde lg optimus black var aslında arc seçimlerim arasında yoktu fiyat yüksek olduğu için ancak kipada 999 tl idi indirimdeymiş böylece arc da düşünür oldum malum bu kadar para vericez sizlerin ve kullanıcıların fikirleri bizler için çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin2030

bende bu iki telefon arasındayım birde lg optimus black var aslında arc seçimlerim arasında yoktu fiyat yüksek olduğu için ancak kipada 999 tl idi indirimdeymiş böylece arc da düşünür oldum malum bu kadar para vericez sizlerin ve kullanıcıların fikirleri bizler için çok önemli

Eğer kamerave radyo sebin için ÇOK önemliyse arc al ama geri kalan her şey için atrix...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.