Şimdi Ara

XPERİA ARC SORUNLARIMIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 2 GÜN ÖNCE FORUMA KONU ACMISTIM VE YARIN SERVISE VERECEKTİMKİ YENİ BİR SORUNLA BAS BASA KALDIM:)

PİXELLER DAHA ÇOK ARTDI VE SADECE 2GÜNDE

KASADAKİ ÇATLAK DAHA ÇOK DERİN ETKİ YAPMYA BASLADI

HAFIZA KARTIMDAKI VE TELEFONDAKI KİŞİSEL BİLGİLERİMİ ALICAKKEN GALERİYE GİRDİM ODA NE FOTOGRAFLAR ACILMIYOR SIYAH EKRANDA KALIYOR 3 DEFA RESET ATDM BATARYAYI CIKARDIM HAFIZA KARTINI TAKTIM V.S V.S YAPTIM OLMADI:) BU GECE NELER CIKACAK BAKALM:) TELEFON 10.2011DE ALINDI:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cars92

ARKADASLAR 2 GÜN ÖNCE FORUMA KONU ACMISTIM VE YARIN SERVISE VERECEKTİMKİ YENİ BİR SORUNLA BAS BASA KALDIM:)

PİXELLER DAHA ÇOK ARTDI VE SADECE 2GÜNDE

KASADAKİ ÇATLAK DAHA ÇOK DERİN ETKİ YAPMYA BASLADI

HAFIZA KARTIMDAKI VE TELEFONDAKI KİŞİSEL BİLGİLERİMİ ALICAKKEN GALERİYE GİRDİM ODA NE FOTOGRAFLAR ACILMIYOR SIYAH EKRANDA KALIYOR 3 DEFA RESET ATDM BATARYAYI CIKARDIM HAFIZA KARTINI TAKTIM V.S V.S YAPTIM OLMADI:) BU GECE NELER CIKACAK BAKALM:) TELEFON 10.2011DE ALINDI:)
    Virüs falan olmasın?

Ekleme: Telefona yüklediğin uygulamalara dikkat et izinleri oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbores -- 9 Nisan 2012; 22:53:21 >
  • TELEFONA HİÇ BİRŞEY YUKLENMEDI TELEFONU MESAJ ATMAK ARADA BİR RADYO VE MÜZK DINLMK İÇİN VE GENELİ FOTOGRAF CEKMEK İÇİN KULLNIYORUM
  • Bana da PM atmıştın şu piksel sorunu nedir bana onu bir açıklayabilir misin?
    Reset değil de format atmış olsaydın sorun olmazdı.
    Çünkü fotolar hafıza kartına kayıt olur otomatik olarak.
    Rehber yedeklemesini de zaten rim klasörü adı altında hafıza kartına yapar telefon.
    Onun dışında yedekleyeceğin bir şey olmaz programları hafıza kartına taşımak dışında.
  • Hocam telefonu yolladım:) Demin. Kasa degişecek. ekran degişecek. Bakalm hayırlısı
  • quote:

Hocam telefonu yolladım:) Demin. Kasa degişecek. ekran degişecek. Bakalm hayırlısı

Sonucu merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Hocam telefonu yolladım:) Demin. Kasa degişecek. ekran degişecek. Bakalm hayırlısı

Sonucu merakla bekliyorum

Hep beraber görecegiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.