Şimdi Ara

| Xperia Go ile uyumlu kulaklık arıyorum. |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an hala k750i kullanıyorum.
    Xperia Go alacağım 1 ay sonra. Ancak kulak içi kulaklık kullanamıyorum ( zamanında yüksek sesli müzik dinlemekten)
    Şu an aradan 5-6 sene geçti kulaklarım baya iyi ancak yine de yuksek sesle müzik dinlememem gerekiyor .Ancak müzik benim vazgeçilmezim ve kaliteyi seviyorum bass vs .. seslerini seviyorum.
    Neyse konuyu özetliyorum 2-3 ay önce bir arkadaşın kulaklığı ile (Sennheiser HD markalı) muzik dinledim ve bana eski gunlerimi hatırlattı.
    Malum Sonynin kulaklıkları genel olarak kendine has oluyor diğer aygıtlarla uyum sorunu yaşıyor(PCde az ses vermesi gibi diğer sürüm telefonda daha boğuk ses vermesi vs). Xperia Go ''3.5mm jack CTIA'' cakından kullanıyor buna uygun güzel bi kulaklık ve 80 lirayı geçmeyecek bir kaç öneriniz var mıdır ?
    Örneğin; SENNHEISER HD 202-II KULAKLIK jak girişi uyuyor ama uyum sorunu çıkarır mı? Ve bu kablodaki uzunluğa anlam veremedim 3 Metre kabloyu neremize sokacağız

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark.tr -- 27 Aralık 2012; 3:41:15 >

• go'yu saglam diye alıyorsan alma bence. xperia active tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen araştırıyorum Active i . Ancak Go nun bir videosunu izlemiştim gayet iyiydi Su toz geçirmemesi cabası tasarımı da gayet iyi gelmişti incelemeden sonra yazımı editlerim :)

Edit: Arkadaş bu telefon tamam dayanıklı gözukuyor da özellikleri beni caydırdı . Ayrıca bana göre xperia Go daha şık bir telefon. Ve bu ne anakartmış arkadaş ...

Edit2: Bu arada GO ile uyumlu kulaklık başlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark.tr -- 27 Aralık 2012; 13:02:13 >
  • Bana göre Go alınmaz dostum.
  • asya telekom'u ara sony'nin çeşit çeşit kulaklıkları var onlardan biri aradığın olabilir
  • cevaplar için tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.