Şimdi Ara

Xperia ION kendi kendine resetleme sorunu hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi kendi kendine resetliyor ama kapanmıyor gibi önce ekran kararıyor sonra kapandığını sanıp güç tuşuna bastığımda son ekran bir daha görünüp öyle kapanıyor. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum hiçbir problem yoktu, bu ara bir kaç oyun yüklemiştim oyunlardan atmaya falan başlamıştı. Bende oyunları sildim ve bugün Sony PC Companion ile yazılım güncellemesi yaptım düzeldiğini sanmıştım ama biraz önce tekrar aynı sorunla karşılaştım. Telefon şarjda iken böyle bir durumu 2 kez yaşadım ama şarjda değilken sürekli oluyor. Bir de dün şarjı %50 lerde olduğu halde bu resetleme olayı olduktan sonra %1 uyarısı veriyordu. Sabahtan beri araştırıyorum pek bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek biri varsa şu mübarek gece de iyi dua ederim ona

• quote:

Orijinalden alıntı: Ennee7

Başlıkta da belirttiğim gibi kendi kendine resetliyor ama kapanmıyor gibi önce ekran kararıyor sonra kapandığını sanıp güç tuşuna bastığımda son ekran bir daha görünüp öyle kapanıyor. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum hiçbir problem yoktu, bu ara bir kaç oyun yüklemiştim oyunlardan atmaya falan başlamıştı. Bende oyunları sildim ve bugün Sony PC Companion ile yazılım güncellemesi yaptım düzeldiğini sanmıştım ama biraz önce tekrar aynı sorunla karşılaştım. Telefon şarjda iken böyle bir durumu 2 kez yaşadım ama şarjda değilken sürekli oluyor. Bir de dün şarjı %50 lerde olduğu halde bu resetleme olayı olduktan sonra %1 uyarısı veriyordu. Sabahtan beri araştırıyorum pek bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek biri varsa şu mübarek gece de iyi dua ederim ona

Pili çıkıyor ise farklı bir pil ile denermisin? Düzelmez ise beklemeden servise göndermelisin. Bu arada hafıza kartınıda çıkartıp denermisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    Pili çıkmıyor maalesef. Ama hafıza kartını çıkarıp bir deneyeceğim. Servise gidecek zaten burada da çözemezsem.

Edit: Hafıza kartını çıkarıp denedim ama işe yaramıyor hocam hala kendi kendine donup, kapanıyor

Edit: Bir de hocam Neden kaynaklanıyor olabilir bir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennee7 -- 4 Ağustos 2013; 2:39:41 >
  • ARKADAŞLAR O SORUN BATARYADAN YENİ OLAN ARKADAŞLAR VAR İSE BATARYASINI DEĞİŞTİRSİN :D
  • merhaba ya aynı sorun bendede var batarya degiştim ve güncelleme yaptırdım ama gene aynı durumda kapanıyor nasıl yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.