Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
50.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: amelih

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun ruhuna fatiha okucaz herhalde olmuyo usb hata ayıklama modu yaktı beni

Han-x yardımcı olur umutsuzluğa kapılmayın

telefon tamamen sustu ama. telefonu bilgisayara bağladıgımda önceki yüklemelerimden hatırlıyorum yesil bildirim ışığı yanıyordu hemen. şimdi bildirim ışığı filanda yok. sadece bilgisayara usb den birsey baglanınca nasıl ses cıkıyorsa ole ses cıkıyor sonra hiç bir işlem olmuyor. pc companion update servis görmüyo telefonu

Ses açma tuşu ile kilit tuşuna basılı tutmayı denediniz mi

Kilit açma tuşu + ses yukarı tuşu

yok tepki vermiyor telefon. avcılarda oturuyorum. iki üç telefoncuya sordum anlamıyorum dediler

Sarja tak çıkar yapmayı deneyin

valla korkuttunuz benide cm10 kullanıyorum artık geri dönmem stock roma bu korkuyla ..

• herhangi bir önerisi olan yazsın olmadı yarın servise götüreceğim. 4 günlüğüne okulu bırakıp eve tatile geldim. oturdum bunla ugrasıyorum ya canım cok sıkıldı
  • arkadaslar uzun süre power tusu + ses acmaya basılı tuttum. telefon titredi felan sonra ısık yandı umutlandım. sonra han-x in dediği gibi bootloader kilitini tekrar açtım. telefonu açtım ama cyanoged mod yazan o donen dairede kaldı. bu saatten sonra ne yapmalıyım beni bir yönlendirin. allah rızası için
  •  [Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım]
    bootloaderı kapatıp tekrar stock romu yüklemeye calıstım böle dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amelih -- 16 Mayıs 2013; 17:52:28 >
  • bide kardesımın bilgisayarında deniyim dedim herseyi. flash driverı yükledim ilk basta pc ye reset attım. sonra lipse girip rom yüklemeye calıstım ama driverlar yüklü değil uyarısını veriyor baska bir bilgisayardan bu islemi yapamazmıyız
  • Hocam ilginç bir sorun gerçekten,
    Telefon açılıyorsa sorun yok yani CWM ekranına gelebiliyorsanız tamamdır.
    Cwm'yi açtıktan sonra dış yoldan hafıza kartınıza cm9 ve gapps'sı atın varsa gerek yok tabi,
    Sonra rom yükleyin tabi bl kilidi açık halde iken. Sonrasında ayarlara girerek mevcut ayarları kontrol edin.

Hata ayıklama vs tüm ayarlara baktıktan sonra tekrar Flastool ile stock romu flashlamayı deneyin.
    Korkmayın bir şekilde düzelir. Çünkü telefonu brick yapmak gerçekten çok zor bir işlem.

Kusura bakmayın heran yazamıyorum işlerim dolayısıyla
  • quote:

bide kardesımın bilgisayarında deniyim dedim herseyi. flash driverı yükledim ilk basta pc ye reset attım. sonra lipse girip rom yüklemeye calıstım ama driverlar yüklü değil uyarısını veriyor baska bir bilgisayardan bu islemi yapamazmıyız

Windows 7 ise En baştan gereken programları indirip kurmanız gerekiyor yani Adb driverleri vs hepsi SE bootloader kurulumunda felan yüklenmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Hocam ilginç bir sorun gerçekten,
    Telefon açılıyorsa sorun yok yani CWM ekranına gelebiliyorsanız tamamdır.
    Cwm'yi açtıktan sonra dış yoldan hafıza kartınıza cm9 ve gapps'sı atın varsa gerek yok tabi,
    Sonra rom yükleyin tabi bl kilidi açık halde iken. Sonrasında ayarlara girerek mevcut ayarları kontrol edin.

Hata ayıklama vs tüm ayarlara baktıktan sonra tekrar Flastool ile stock romu flashlamayı deneyin.
    Korkmayın bir şekilde düzelir. Çünkü telefonu brick yapmak gerçekten çok zor bir işlem.

Kusura bakmayın heran yazamıyorum işlerim dolayısıyla

dış yoldan dediğin telefonda ek hafıza kartı yok.
    bootloorderı tekrardan kapattım gene sorun yok ama iş stock romu flashlamaya gelince işlem iptal edildi diyip. bitiriyor flashlamayı.
    sen kusura bakma asıl calısırken bu kadar yazman bile yeterli allah razı olsun. cm9 u indirip dediğini yapmayı deniyim bi

• allah razı olsun han-x sölediğin çözüm işe yaradı eski bir tane sd kart buldum evde ondan cm9 u attım simdi işler tıkırında saolasın. sabahtan beri yusuf yusuftum allah razı olsun senden valla han-x sagolasın
  • quote:

allah razı olsun han-x sölediğin çözüm işe yaradı eski bir tane sd kart buldum evde ondan cm9 u attım simdi işler tıkırında saolasın. sabahtan beri yusuf yusuftum allah razı olsun senden valla han-x sagolasın

nedmeek hocam bilgi paylaştıkça güzeldir sonuçta aynı durumda bende olabilirdim ve işin başındayken olmuştum :)
    dediğim gibi telefona yanlış yazılım kurmadıktan sonra flashlama esnasında ciddi bir sorun olmadıkça telefona kolay kolay birşey olmaz.
    zaten telefon açılmadığı bir durumda servise gitmeyi denerseniz direk dicekleri dış müdehale var 100-150 liraya anca yaparlar herzaman son çare servis olsun.

Bende ilk root yapayım dedim Türkiyede araştırmadığım forum kalmadı türkçe kaynak bulamadım ion için güç bela bir şekilde yaptım cwm'yi yükliyememiştim sonra tekrar bl'yi kapattım telefon açılmadı öyle bir yusuf yusuf olmuştumki dedim şunu bir yapayım birdaha asla bu işlere girmiyecem vs, Sonra buldum sorunu kilit kapalı olduğu için root yapıldığından açılmıyormuş

Aradan 2 gün geçti baktım olacak gibi değil yapan nasıl yapıyo arkadaş bozulursada bozulsun dedim sonra deneme yanılma yoluyla bişeyler öğrendik işte :)

• güzel paylaşım emeğine sağlık
  • quote:

quote:

allah razı olsun han-x sölediğin çözüm işe yaradı eski bir tane sd kart buldum evde ondan cm9 u attım simdi işler tıkırında saolasın. sabahtan beri yusuf yusuftum allah razı olsun senden valla han-x sagolasın

nedmeek hocam bilgi paylaştıkça güzeldir sonuçta aynı durumda bende olabilirdim ve işin başındayken olmuştum :)
    dediğim gibi telefona yanlış yazılım kurmadıktan sonra flashlama esnasında ciddi bir sorun olmadıkça telefona kolay kolay birşey olmaz.
    zaten telefon açılmadığı bir durumda servise gitmeyi denerseniz direk dicekleri dış müdehale var 100-150 liraya anca yaparlar herzaman son çare servis olsun.

Bende ilk root yapayım dedim Türkiyede araştırmadığım forum kalmadı türkçe kaynak bulamadım ion için güç bela bir şekilde yaptım cwm'yi yükliyememiştim sonra tekrar bl'yi kapattım telefon açılmadı öyle bir yusuf yusuf olmuştumki dedim şunu bir yapayım birdaha asla bu işlere girmiyecem vs, Sonra buldum sorunu kilit kapalı olduğu için root yapıldığından açılmıyormuş

Aradan 2 gün geçti baktım olacak gibi değil yapan nasıl yapıyo arkadaş bozulursada bozulsun dedim sonra deneme yanılma yoluyla bişeyler öğrendik işte :)

Bende herseferinde yok yuklemicem bir daha ugrasmicam diyorum ama sonra dayanamiyip gene bulasiyorum.tabi birazda senden cesaret aliyorum. Nasil olsa yapan var bende yaparim diye . cm9 simdilik iyi gibi geldi jellybean cikana kadar orjinale donmeye ugrasmicam bugunki tirsma yusuf yusuf yetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jelly bean gelene kadar cm9'a devam aynen
  • quote:

jelly bean gelene kadar cm9'a devam aynen

Bugunku yusuf yusuftan sonra jeally bean bile gelse 5 kere dusunurum

• sonunda bende cm9 kurdum. yanlız dokunmatik tuşların altındaki ışık yanmıyor. normalmidir bu ve müzik uygulaması tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noose

sonunda bende cm9 kurdum. yanlız dokunmatik tuşların altındaki ışık yanmıyor. normalmidir bu ve müzik uygulaması tavsiye edermisiniz?

Evet ışık yanmıyor konuda bahsi geçmişti hocam.

Benim vazgeçilmezim Walkman
    yada
    power amp

Xperia yeni uygulamaları 4.1 ile gelecek indirmek isterseniz albüm walkman vs. linkte mevcut buyrun;
    https://www.box.com/s/3oaryoyc59grba44gpnd
  • quote:

quote:

sonunda bende cm9 kurdum. yanlız dokunmatik tuşların altındaki ışık yanmıyor. normalmidir bu ve müzik uygulaması tavsiye edermisiniz?

yada
    power amp

Xperia yeni uygulamaları 4.1 ile gelecek indirmek isterseniz albüm walkman vs. linkte mevcut buyrun;

eywallah hocam çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

yada
    power amp

ah o ışıklar yansa ne güzel olur. çok hoş olur özellikle geceleri

• quote:

quote:

quote:

yada
    power amp

Soylemeseniz ben yanmadığının farkina bile varmamistimm

• quote:

quote:

quote:

quote:

yada
    power amp

Soylemeseniz ben yanmadığının farkina bile varmamistimm

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.