Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
50.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: amelih

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: noose

sonunda bende cm9 kurdum. yanlız dokunmatik tuşların altındaki ışık yanmıyor. normalmidir bu ve müzik uygulaması tavsiye edermisiniz?

Evet ışık yanmıyor konuda bahsi geçmişti hocam.

Benim vazgeçilmezim Walkman
    yada
    power amp

Xperia yeni uygulamaları 4.1 ile gelecek indirmek isterseniz albüm walkman vs. linkte mevcut buyrun;
    https://www.box.com/s/3oaryoyc59grba44gpnd

ah o ışıklar yansa ne güzel olur. çok hoş olur özellikle geceleri

Soylemeseniz ben yanmadığının farkina bile varmamistimm

aynen bende burada gelen bir soru üzerine varmıştım diye hatırlıyorum

• ışık olayı aşırı önemli değilmiş demek ki ben rahatsız olmuyorum ama olsaydı hoş olurdu be
  • quote:

ışık olayı aşırı önemli değilmiş demek ki ben rahatsız olmuyorum ama olsaydı hoş olurdu be

aslında telefonu eline her alan insanın navigasyon tuslarına basamaması benim işime geliyor. çok karıştırmadan bu ne lan basmıyor diyip veriyolar. bölelikle önüne gelen herkes karıştırmamış oluyor telefonu ışıklarında yanmaması aynı sebebten iyi olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: amelih

quote:

ışık olayı aşırı önemli değilmiş demek ki ben rahatsız olmuyorum ama olsaydı hoş olurdu be

aslında telefonu eline her alan insanın navigasyon tuslarına basamaması benim işime geliyor. çok karıştırmadan bu ne lan basmıyor diyip veriyolar. bölelikle önüne gelen herkes karıştırmamış oluyor telefonu ışıklarında yanmaması aynı sebebten iyi olmuş bence

iyi bir tesbit hocam ilk eline alan tuşlara direk dokunuyor tuşlarda algılamıyor her arabanın bir debriyaj her telefonun bir tuş basma noktası vardır

• Cm9 2 mesaj olayinin cozumunu buldum sanirim mesaj ana sayfasindan ayarlar en altta uzun mesajlari mmse cevirin tikini kaldirin ileti gnderilemedi diyo ama gonderiyo bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cm9 2 mesaj olayinin cozumunu buldum sanirim mesaj ana sayfasindan ayarlar en altta uzun mesajlari mmse cevirin tikini kaldirin ileti gnderilemedi diyo ama gonderiyo bilginiz olsun

Eyvallah

• quote:

quote:

Cm9 2 mesaj olayinin cozumunu buldum sanirim mesaj ana sayfasindan ayarlar en altta uzun mesajlari mmse cevirin tikini kaldirin ileti gnderilemedi diyo ama gonderiyo bilginiz olsun

Eyvallah

Ben denedim ama gondermedi gene

• quote:

bi ara oradaki tüm ayarları denemiştim ama sonuç değişmemişti belki yeni sürümlerin farkı olabilir sonuç nedir şuan için?
  • Acikcasi bn gonderebiliyorum ve problem cikmadi ama altindaki ayardan sms sayisini artirmayida deneyebilirsiniz onuda denedim gitti mesaj tekrardan

• kendi çektiğim videoları veya youtube'da video açarken ekran çat diye gidiyor. Kırılmış gibi bi görüntü geliyor. reslemek zorunda kalıyorum.

ama bunu hep yapmıyor bazen açıyor videoları
  • bendede kilit ekranında problem var maalesef. kilidi açtığımda ekranda sadece duvar kağıdı oluyor. bir kaç kere kapat açtan sonra kendine geliyor. fabrika ayarlarına döndürdüm ama çözüm olmadı. stock roma dönücem sanırım...
  • quote:

kendi çektiğim videoları veya youtube'da video açarken ekran çat diye gidiyor. Kırılmış gibi bi görüntü geliyor. reslemek zorunda kalıyorum.

heh bendede ara sıra oluyor genelde ligtv videolarını izlerken karşılaşıyorum
    bunlar benim için küçük ayrıntılar önemsiz yani yağ gibi akıyor şu saat olmuş şarjım 78 daha ne olsun
  • quote:

quote:

kendi çektiğim videoları veya youtube'da video açarken ekran çat diye gidiyor. Kırılmış gibi bi görüntü geliyor. reslemek zorunda kalıyorum.

heh bendede ara sıra oluyor genelde ligtv videolarını izlerken karşılaşıyorum
    bunlar benim için küçük ayrıntılar önemsiz yani yağ gibi akıyor şu saat olmuş şarjım 78 daha ne olsun

Aynen idare ediyoruz napalım. Benim de 42de sarj. Bitmiyor efenim

• Benim ion'um çekince böyle çeker
     [Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım]

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım]

• FXP220 Versiyonunu indirmeye çalışıyorum ama her denememde yarıda kesiliyor. Uploaded dışında bir yerde bulabilen var mı o sürümü (cm10). Varsa bi yardım ederse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expert3

FXP220 Versiyonunu indirmeye çalışıyorum ama her denememde yarıda kesiliyor. Uploaded dışında bir yerde bulabilen var mı o sürümü (cm10). Varsa bi yardım ederse sevinirim.

buyrun;
    http://d04.unr.li/dl/1032ca23c7446/FXP220-cm-10-20130517-UNOFFICIAL-aoba.zip
  • Opera Mobile güncellendi

Çok güzel oldu böyle

• quote:

Opera Mobile güncellendi

Çok güzel oldu böyle

Daha önce birkez denemistim hoşuma gitmemisti. Şimdiye kadar dahili tarayıcıyı severek kullandım. Bir deneyelim bakalım

• quote:

quote:

Opera Mobile güncellendi

Çok güzel oldu böyle

Daha önce birkez denemistim hoşuma gitmemisti. Şimdiye kadar dahili tarayıcıyı severek kullandım. Bir deneyelim bakalım

Ben eski telefonlarımda dahili tarayıcılardan hep tiksindim. Sony'ninkini daha hiç denemedim sen şimdi dahili tarayıcı diyince aklıma geldi. Ama denememe gerek yok yine de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Expert3

FXP220 Versiyonunu indirmeye çalışıyorum ama her denememde yarıda kesiliyor. Uploaded dışında bir yerde bulabilen var mı o sürümü (cm10). Varsa bi yardım ederse sevinirim.

buyrun;
    http://d04.unr.li/dl/1032ca23c7446/FXP220-cm-10-20130517-UNOFFICIAL-aoba.zip

Yeni sürümmü bu?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.