Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
50.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

hocam cm10 ile son izlenimlerin nedir? cm9'u bırakamadım ben iyi alıştım fx221'i yüklicem eğer farklı bişeyler varsa

Ben pek bir fark göremedim hocam, Nasıl göremedim hani biraz hızlanma varsa telefon zaten hızlı farkedemedim, Pil konusunda 1-2 saat Cm9 daha iyi onun dışında herşey aynı zaten sadece durum çubuğunda çıkan bildirimlerin boyutu biraz büyük kamerada parmağınızı sola kaydırınca albüm açılıyor başkada fark göremedim

o zaman cm9'a devam edeyim ben. pil süper cm9'da maşallah nazar değmesin

aynen hocam bende cm10'u meraktan kurmuştum Forever cm9

Bu arada cm9 için yeni güncelleme çıakrtmıyorlar artık demekki son haline ulaştı onlara göre desteği kestiklerine göre

Belkide Cm10.1 hazırlığındadırlar

Cyn 9 kalsın o zaman bir süre daha zaten yeni yükledim maceraya gerek yok

• telefonuma root atmaya çalıştım ama "freexperia" yazan bölümde kalıyor ve ilerlemiyor, rom yükleme menüsüne girebiliyorum ama henüz romu telefonun hafızasına atamadım, pcye bağlandığımda telefonu görmüyor, bir türlü bağlanamadım telefona, romu nasıl atacağım telefona???
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraStore

telefonuma root atmaya çalıştım ama "freexperia" yazan bölümde kalıyor ve ilerlemiyor, rom yükleme menüsüne girebiliyorum ama henüz romu telefonun hafızasına atamadım, pcye bağlandığımda telefonu görmüyor, bir türlü bağlanamadım telefona, romu nasıl atacağım telefona???

SD kartına atıcaksın
  • bi yardım rica eddicem telefonu açarken freexperia yazısında kaldı kapanmıyo led bildirimi yok ne yapabilirim?

edit : hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noose -- 5 Haziran 2013; 20:37:05 >
  • Stock JB sürümünden bir haber var mı?
  • Media Mark'tan almış olduğum Xperia İon'un bir sabah kendiliğinden ekranı gitti, el alışkanlığım olduğundan gelen çağrılara cevap verebildim yani telefon aslında çalışıyor ama ekran yok görüntü yok, Sony Eurasia garantili telefonumu Media Mark'a bıraktım 20. günde aradılar Anakart değiştirilmiş ancak dikkatimi çeken Teleservice telefonu onarmış, Sony Eurasia'nın kendi servisi yok mu bu konuda bilgisi olan var mı, esas sorum ise gelen telefonumda ne Google Play var ne de Market programı bu yüzden de hiçbir şey yükleyemiyorum, ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi, teşekkür ederim.
  • Beyler şimdi telefonun bozulma riski olduğu için yükleme riskine girmek istemiyorum.Bu yukardaki işleri telefoncular yaparlar mı? Yada kimler yapar yaptıralım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenPriest

Beyler şimdi telefonun bozulma riski olduğu için yükleme riskine girmek istemiyorum.Bu yukardaki işleri telefoncular yaparlar mı? Yada kimler yapar yaptıralım :)

çok dikkatli şekilde yaparsan tek seferde halledersin 15dknıda almaz merak etme
  • Arkadaşlar Xperia İon LT28h 2 Aylık (Garanti devam ediyor), direk olarak Sony mağazasından satın aldığım cihaz satılıktır. Cihaz tertemiz olup kutu, fatura, orjinal sarj adaptörü ve kablosu, orjinal sony kulaklığı ile birlikte verilecektir. İstanbul - Bayrampaşa. elden veya havale yoluyla satabilirim. Veya gittigidiyor.com 'a cihazı koyup site güvencesi aracılığıylada satış yapabilirim. Özel mesaj atın..
  • benim telefon hard reset oldu :D tırtladı bi çözümü varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

benim telefon hard reset oldu :D tırtladı bi çözümü varmı

biraz açabilirmisin reset döngüsündewmi kalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

quote:

dostum rom kurarken açılmadı telefon bende tuş kombinasyonu ile kapattım 3 kere titredi sonrada açamadım bi daha şimdi şarja taktım şarj makinası gördü kırmızı yandı söndü simdi sadece kırmızı yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin

Media Mark'tan almış olduğum Xperia İon'un bir sabah kendiliğinden ekranı gitti, el alışkanlığım olduğundan gelen çağrılara cevap verebildim yani telefon aslında çalışıyor ama ekran yok görüntü yok, Sony Eurasia garantili telefonumu Media Mark'a bıraktım 20. günde aradılar Anakart değiştirilmiş ancak dikkatimi çeken Teleservice telefonu onarmış, Sony Eurasia'nın kendi servisi yok mu bu konuda bilgisi olan var mı, esas sorum ise gelen telefonumda ne Google Play var ne de Market programı bu yüzden de hiçbir şey yükleyemiyorum, ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi, teşekkür ederim.

hacı resmen seni sallamışlar git tekrar garantiye gönder orjinal romda ki programlar yok de ne biçim iş yapıysunuz tüketici haklarına şikayet etcem nası müşteri memnuniyeti telefonun herşeyi bozuldu , ya değiştirin yada tamirini yapın diyerekten götür :D

• quote:

quote:

kırmızı ışık yanarken açmaya basınca sony çıkıyor biki iki kere reset atıyor
  • quote:

quote:

quote:

kırmızı ışık yanarken açmaya basınca sony çıkıyor biki iki kere reset atıyor

an itibari ile döngüde kaldı telefon :S
  • üç kez titreyene kadar ses açma tuşuyla açma tuşuna bas kapansın sonra telefonu şarja tak kırmızı ışık yandıktan sonra şarj fullensin ondan sonra cwmyi tekrar kur yada beklemek istemiyorsan arka kapağı komple söküp bataryanın konnektörünü çıkarıp tak sonra flashla flash alana kadar birkaçkez yapman gerekebilir
  • quote:

üç kez titreyene kadar ses açma tuşuyla açma tuşuna bas kapansın sonra telefonu şarja tak kırmızı ışık yandıktan sonra şarj fullensin ondan sonra cwmyi tekrar kur yada beklemek istemiyorsan arka kapağı komple söküp bataryanın konnektörünü çıkarıp tak sonra flashla flash alana kadar birkaçkez yapman gerekebilir

öncelikle yardım ettiğin için teşekkür ederim bu muhabbet sızıntı hjellybean yükleme inadım yüzünden cihazı calıstırdım fakat gene bricke soktum :D şimdi kırmızı ışık yanıyor sönüyor bakalım sarj olunca orjinale çevireceğim. sıkıntı kernell sıkıntısı cakısma yapıyor kernelsiz root yapmam ve cwm kurmam lazım. yaparsan bi rehber olusturacam jelybean hakkınnda teşekkürler tekrardan.
  • 1tan kullanıcısına yanıt
    restart döngüsüne girmesinin sebebi kernel dosyasının hatalı inmesinden kaynaklanıyor md5 kontrolü yapmadan kerneli flashlama sakın başıma geldiğinde ben beklemem gerektiğini bilmediğimden telefonun arkasını söküp bataryayı soketinden çıkararak usbyi tanıtmıştım nasıl kortuğumu bi ben bi allah biliyo
  • cm9'dan xperia z moduna geçmiştim. 2 gün dayanabildim. 3g ile internete bağlanamama sorunu yaşadım. an itibariyle cm9'a geçtim
  • ayarlar tanımlı değilmiştir jelly beandada ben aynı sorunu yaşadım ayarlardan xperia'nın altında internet ayarlarını indir diye bi seçenek var ordan ayarları alabiliyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.