Şimdi Ara

Xperia L - Lumia 720

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anneme telefon bakıyorduk bugün gittik lumia 620 gözüne çarptı ona baktım bir de xperia L ye baktık tabiki Xperia L daha iyi bir telefon ancak Lumia çok hızlı geldi bana bende samsung kullanıcısıyım ona göre baya hızlı geldi sonra aklım bir an Lumia 720 ye kaymadı değil 620 bu kadar hızlıysa o çok daha iyidir diye düşünüyorum bu arada xperianında lumiadan kalır hızı yoktu. İlk sorum da Xperia L mi Lumia 720 mi fikirleriniz ?
    İkincisiyse kliksada xperia l ye baktım sony eurasia garantili diyor bu bildiğimiz sony mağazaları demi herhangi birine girip garanti için verebilir miyim?

• Up
  • keısnlıkle xperıa L onerırım lumıalara bulasma,ben aldım ıkı ayda ıkı kez servıse gıttı en sonunda sattıp kurtuldum,kaldıkı L fıyatının bıle ustunde bır model bence.
  • Bencede l dha mantıklı,klıksa sony garantılı satıyor rahat olbılırsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabilite, kamera performansi, pil omru iyi gitsin, internette hizli olsun diyorsan lumia. Ama cok oyun oynarim dersen android oneririm. Xperia l nin hafizasi 2 ye bolunmus sekilde geliyor uygulama yuklemek ugrastirici dogrusu. Arastir derim.

• Teşekkürler yorumlarınız için tercih gerçekten zor sony hafıza bölünme olayını biliyorum o olmasa büyük ihtimalle onu tercih ederdim demine kadar lumia benim için daha öndeydi ama app storelarını gördüm Facebook tarafından yapılmış resmi bir uygulama bile yok microsoftun yaptığı var o da Türkçe bile değil annemin kullanacağı en önemli uygulama facebook oda adama akıllı yok bu baya bir eksi oldu.
  • Lumıa yı gecıver,kardesım annen ıcın l ıyıdır,sonucta asphalt yuklenıp oynanmıycaksa xperıa l nın hafıza olayınun onemiu kalmıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 700 liram var şuan bütçe olarak bunu mu alayım yoksa üzerine biraz daha koyup L720 veya Xperia L mi alayım ilk akıllı telefon deneyimim olacak uzun süre kullanmak istiyorum..
  • İlk akıllı telefon deneyimin olcaksa ikisinide tavsiye etmem çok zorluycaksın zaten hangi uygulamalar varmış diye lumiada o kadar karıştırcak bir uygulama yok tavsiye etmem sonyninse videolarını izle bir hafıza ayırma problemi var o da sana yetmiyebilir diye düşünüyorum ama illa ikisinden biri dersen Senin ilkin olcağı için android öneririm.
  • Kronoloji kullanıcısına yanıt
    Uygulamalık oyunluk fazla işim olmicak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler.durden1907

Xperia l ıhtıyacını rahat görür.

• quote:

720 de 2000 mAh batarya var. Oyun oynamayacaksan androidle uğraşma derim.
  • Değer mi peki fiyatına
  • Marketi senin için sorun değilse her türlü değer parasına bugün dediğim gibi lumia 620 kullandım o kadar hızlı ki yandan kamera tuşuna basmamla açılması bir oluyor nerdeyse elimi oraya götürdüğümü hissediyor diycektim çekim hızıda gayet iyi bir de diğer telefonlara göre çok şık ben markete önem verdiğim için bana eksik kalıyor birde xperia lye göre +sı gorilla glass var
  • Kronoloji kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu ne yaa marketteki yorumlara baktım hep şikayet hep sorun böyle şey mi olur facebook ve whatsapp sürekli problem çıkarıyomuşş ne anladım bu işten ya
  • İşte bende o konudan dertliyim yani kendime alcak olsam neysede anneme alcam uzun süre kullansın istiyorum o yüzden büyük ihtimalle Xperia L seççem
  • quote:

Arkadaş bu ne yaa marketteki yorumlara baktım hep şikayet hep sorun böyle şey mi olur facebook ve whatsapp sürekli problem çıkarıyomuşş ne anladım bu işten ya

Lumıanın marketınon çok fırın ekmek yemesi lazım

• Evet belkide o yüzden telefonlar bu kadar hızlı, telefonu kastırcak hiç bir şey yüklemiyon ki bir iki oyun belki çok zorlar onun dışı yok.
  • Lumıa kullanmanın en zevklı yanı satıp jurtuldugun andır ben o hazzı yasadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.