Şimdi Ara

Xperia L vs Xperia M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa. Bütçem 750TL. İki telefonuda bu fiyata bulmak mümkün. Sizce hangisini almalıyım? Xperia L deki depolama alanı biraz kafa karıştırıcı kullanım sorunu yaratırmı? Telefonda internete girer bolca mesajlasır 1 saat falanda subway surf most wanted oynarım.
    Sizce hangisini seçmeliyim, ve neden? Teşekkürler.

• Ikısıde yakın modeller ama butve yetıyorsa L Daha cazıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 Lira fark var sadece? Benim kafamı L deki parçalı hafıza sistemi karıştırıyor. Bize 5 gb mi kalıyor, yoksa 1 gbmi?
  • up
  • Xperia L daha iyi bir model 4.3 ekran ve 8MP kamera avantajı var hafıza ise 5.8GB kullanıcıya ayrılmış ayrıca iki modelde 32GB kadar hafıza kartı desteği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 3 Kasım 2013; 11:42:52 >
  • Ikısıde aynı gouya sahıp oyın gucu olarak bu yuzden ve L guncellemesı acıklandı,L tercıhı daha mantıklı ama M ıle cok benzer donanımda ıkısı yakın telefonlar.

• Bugün Xperia L alacağım, biraz kurcaladıktan sonra buraya görüşlerimi yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler, çok iyi olur Grafen :)
    Bir de sizlere birşey sormak istiyorum. Bütün akıllı telefonların sarj giriş yerleri aynımı? aynımı? xperia m xperia l gmd ve s4 minin girişlerinde hep micro usb yazıyor. yani aynı kabloyu hepsine kullanabiliyormuyuz?
  • Aynı fıyatta tabıkı xperıa L daha cazıp cokta ıyı modeldır.onerım xperia L

• Yorumunuz için teşekkürler @stevejones , sorum hakkında bilginiz varsa lütfen cevap verirmisiniz? :)
  • Dahılı hafıza bolundugu ıcın en kotu su olur,çok buyuk alanlı ıyunları kurup oynar sonra sıkılınca sılersın,ama basıt oyunlardan yıne bolcabkurup telefonda tutabılırsın sorun olmaz oyle en agır oyunları oynamıyırsan sorun degık,zaten mp3 ve resımler yıne sd karta atarsın.

• bir kardesımde xperia l var digerınde xperia m

kamera onemlıyse l almalısın

ama ben m nın ekranını daha cok begendım

donanım aynı zaten o ıkısındede sorun cıkarmaz

dipnot: xperia l 2 gun once android 4.2 yi aldı
  • Ben xperia M i tercih edenlerdenim. Çünkü M'in sarjı L ye göre daha uzun gidiyor. L'nin M e ik itane üstünlüğü var birisi fotoğraf makinesinin daha iyi olması diğer dahili hafızasının fazla oluşu. M'in L ye üstünlüğü ise sarj süresidir. Ve ekran 0.3" daha küçük bu üstünlük mü değil mi sana kalmış. Benim için asıl önemli olan sarj süresiydi ve fotoğraf makinesine 150 tl ekstra vermek istemedim.
    Aralarında ise 150 tl fark var 50 tl farkı nerede gördün bilmiyorum eğer gold'da gördüyse gold'dan almayı pek önermiyorlar. Genel olarak piyasada M 750, L 900 lira. Ben vatandaki indirim ile 700 liraya aldım.
  • Gold da l 775 tl bugünde paraf günü indirimim var 30 da oradan acaba alsak mı bitane 745 e l daha ucuza sony eurasia garantili varmıdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.