arkadaşlar sony xperia M4 telefonu alalı bi kaç gün oldu aşırı ısınma oluyor bu gün 15 dakika internetten video izledim ( youtube) telefon ısınmadan dolayı( uyarı verdi) kendini beklemeye aldı + telefonun normalde 2,5 saatte full şarz olduğunu sanıyordum ( donanimhaberin videosunda) benimki ni test ettim telefon kapanana kadar kurcaladım şarja taktım 3.5 saatte doldu + oyun oynamıyorum telefonda video izliyorum kamera ile uğraşıyorum 2 ile 3 saat arası batarya zırt diye bitiyor ( bi kaç kere test ettim ) şimdi sormak istediğim şu telefonu bimesk'ten aldım ve extra garantide aldım bu telefonu onlara verip birebir aynı telefonu alabilirmiyim ( telefonu bu cumartesi aldım yani bugün beşinci gün) bu konuda yardımlarını bekliyorum lütfen yardımcı olun . Bir de telefon iki kere ( farklı günlerde) kendini kapattı tuş kilidi ne dokunduğumda ( açmak için tek dokunma) pimkodu istemedi ama normal açılıştaki efektti gösterdi sonra açıldı
dün tam saat 07.00 da telefonu şarjzdan çıkardıım telefonu STAMINA moduna aldım ekran parlaklığı vs pil tüketen her şeyi maximun kıstım ( şarz full idi ) gün boyu 4 resim çektim hiç video açmadım ve internette girmedim toplam telefon ile görüşme sürem ( hem gelen arama hemde giden) 9 dakika saat şu an 04:40 batarya %22 kalmış sanırım bu telfonda bi kusur olduğunu belli ettiriyor sizlerin fikri nedir?