Şimdi Ara

Xperia NEO 2.3.3 OC & Root | 2.3.4 FW Yükleme | Uygulama & Oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Hocam eline sağlık. Teşekkürler.

Rica ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leto'

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

Diğer başlıkta sordum kimse yanıtlamadı. 2.3.2 Generic Trade Baltic veya Nordic yükleyip rootlasak sonra 2.3.4'e update etsek sorun çıkar mı?

Sakın 2.3.2 Baltıc veya Nordic romunu yükleme. Batarya %0 diye sorun oluyor. Gingerbreak ile olan yolu dene.

O şekilde rootlamıştım zaten. Fakat 2.3.4 güncellemesi gelmediği için beklemedeyim.

Anlatımda ilk önce [3.0.2.181] Generic Trade United Kingdom (2.3.2) yükleyin deniyor. 2.3.2 Baltic veya Nordic yükleyip 2.3.4'e update edersem batarya sorunu devam eder mi?
  • quote:

quote:

quote:

Diğer başlıkta sordum kimse yanıtlamadı. 2.3.2 Generic Trade Baltic veya Nordic yükleyip rootlasak sonra 2.3.4'e update etsek sorun çıkar mı?

Sakın 2.3.2 Baltıc veya Nordic romunu yükleme. Batarya %0 diye sorun oluyor. Gingerbreak ile olan yolu dene.

O şekilde rootlamıştım zaten. Fakat 2.3.4 güncellemesi gelmediği için beklemedeyim.

Anlatımda ilk önce [3.0.2.181] Generic Trade United Kingdom (2.3.2) yükleyin deniyor. 2.3.2 Baltic veya Nordic yükleyip 2.3.4'e update edersem batarya sorunu devam eder mi?

İşte öyle yaparsan Gingerbreak çalışmıyor. Bırak çalışmasını batarya %0 sorunu yüzünden hiçbir işlem yapamıyosun. İngiltereye çıkmasını bekleyeceksiniz başka yolu yok

• quote:

İşte öyle yaparsan Gingerbreak çalışmıyor. Bırak çalışmasını batarya %0 sorunu yüzünden hiçbir işlem yapamıyosun. İngiltereye çıkmasını bekleyeceksiniz başka yolu yok

Teşekkürler bilgi için.
  • Rica ederim
  • gürkan kardeŞ sa . benim telefoN şarj almıyordu gittim samsungun bi tane sarj cıhazını aldım sorun duzeldi sarj oldu telefon.ancak telefonu servıse vermeden unroot yapıp fabrıka ayarlarına dondum.Telefonu sarj ettım ancak galiba eski güncellemeler hala duruyor(unroot etmeme ragmen)Telefonun tus kılıdı kapalı ıken kılıt acmak ekranda bı simgeye dokunup cekıyoruz saga dogru.Ancak o bende felaket sekılde kasıyor 7-8 denemede zorla acabılıyorum.telefonda genel olarak cok kasma var.Menude donuyor,ekranı asagı cekerken kendı kafasına gore bı yere giriyor.Bide bu yenı cıhazla sarj ederken,telefon kafayı yıyor sarjda donuyor ben bi yere basıyorum o farklı bıse acıyor. BUnlara genel olarak nasıl bı cozum olabılır fıkrın varsa cok sevınırım:)
    Gurkan buna format atma yolu var mı oyle duzelır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alim_61

gürkan kardeŞ sa . benim telefoN şarj almıyordu gittim samsungun bi tane sarj cıhazını aldım sorun duzeldi sarj oldu telefon.ancak telefonu servıse vermeden unroot yapıp fabrıka ayarlarına dondum.Telefonu sarj ettım ancak galiba eski güncellemeler hala duruyor(unroot etmeme ragmen)Telefonun tus kılıdı kapalı ıken kılıt acmak ekranda bı simgeye dokunup cekıyoruz saga dogru.Ancak o bende felaket sekılde kasıyor 7-8 denemede zorla acabılıyorum.telefonda genel olarak cok kasma var.Menude donuyor,ekranı asagı cekerken kendı kafasına gore bı yere giriyor.Bide bu yenı cıhazla sarj ederken,telefon kafayı yıyor sarjda donuyor ben bi yere basıyorum o farklı bıse acıyor. BUnlara genel olarak nasıl bı cozum olabılır fıkrın varsa cok sevınırım:)

Alim, pmlerin hepsini okudum. Cevaplamadım ama. Buna pm atabilirsin sıkıntın olursa.

Bak yukarda 2.3.4 yükleme var Wotan ile, ya da 2.3.3 yükle istersen servise göndereceksen eğer. Wotanda birçok ülkenin yazılımı mevcut ama sen United Kingtom 2.3.3 var onu yükleyebilirsin. Anlatıldı yukarda.

Edit: Boşver yükleme, rootu silmişsin ver servise gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leto' -- 14 Ekim 2011; 23:31:33 >

• quote:

quote:

gürkan kardeŞ sa . benim telefoN şarj almıyordu gittim samsungun bi tane sarj cıhazını aldım sorun duzeldi sarj oldu telefon.ancak telefonu servıse vermeden unroot yapıp fabrıka ayarlarına dondum.Telefonu sarj ettım ancak galiba eski güncellemeler hala duruyor(unroot etmeme ragmen)Telefonun tus kılıdı kapalı ıken kılıt acmak ekranda bı simgeye dokunup cekıyoruz saga dogru.Ancak o bende felaket sekılde kasıyor 7-8 denemede zorla acabılıyorum.telefonda genel olarak cok kasma var.Menude donuyor,ekranı asagı cekerken kendı kafasına gore bı yere giriyor.Bide bu yenı cıhazla sarj ederken,telefon kafayı yıyor sarjda donuyor ben bi yere basıyorum o farklı bıse acıyor. BUnlara genel olarak nasıl bı cozum olabılır fıkrın varsa cok sevınırım:)

Alim, pmlerin hepsini okudum. Cevaplamadım ama. Buna pm atabilirsin sıkıntın olursa.

Bak yukarda 2.3.4 yükleme var Wotan ile, ya da 2.3.3 yükle istersen servise göndereceksen eğer. Wotanda birçok ülkenin yazılımı mevcut ama sen United Kingtom 2.3.3 var onu yükleyebilirsin. Anlatıldı yukarda.

Edit: Boşver yükleme, rootu silmişsin ver servise gitsin.

tmm gonderecegım usta . bide bu 2.3.4 e de kotu dıyorlar zate sen ne dıyorsun hangısı daha iyi ?

• quote:

tmm gonderecegım usta . bide bu 2.3.4 e de kotu dıyorlar zate sen ne dıyorsun hangısı daha iyi ?

2.3.4 daha iyi. Şu DooMkernelin yeni versiyonu çıksın 2.3.4 atacam bende. Kullandım ben 2 hafta kadar 2.3.4 güncellemesiyle.
  • quote:

quote:

2.3.4 daha iyi. Şu DooMkernelin yeni versiyonu çıksın 2.3.4 atacam bende. Kullandım ben 2 hafta kadar 2.3.4 güncellemesiyle.

sen nereye biz oraya cıkınca haber et beraber gecelim
  • quote:

sen nereye biz oraya cıkınca haber et beraber gecelim

Çok uğraştırıyor ama

Bir çıkarsa da geçsek artık. 2.3.4 çok güzel. Tadı damağımda kaldı
  • şimdi güncellemeyi yaptımda 2 sorum olucak benim. 1 teli tuş kilidine alırkenki animasyon değişti onu eski haline getirebilirmiyim? 2 klavye küçüldü onuda eski haline getirebilirmiyim? cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: noose

şimdi güncellemeyi yaptımda 2 sorum olucak benim. 1 teli tuş kilidine alırkenki animasyon değişti onu eski haline getirebilirmiyim? 2 klavye küçüldü onuda eski haline getirebilirmiyim? cevaplar için şimdiden teşekkürler

Klavyenin küçüldüğünü ilk defa senden duydum, öyle olduysa nasıl farkettin helal vallahi

Tuş kilidi efektini değiştiremezsin. Yaptığın güncellemede öyle kapanıyor, 2.3.4e güncelleyince daha farklı olacak. Eskisine daha yakın, biraz bekle 2.3.4e güncellersin.

Not: Marketten Go keyboard'u indirmeni tavsiye ederim. Standart klavyesinden daha güzel ve daha kapsamlı. Her türlü ayar yapabiliyorsun ve T9 tahmini orijinal klavyeye göre daha iyi.

• klavye bi garip oldu be abi ama hallettim onuda şu efekt olayı çok hoştu 2.3.4 e güncelledimde kayboldu zaten. eski tvlerin kapanması gibi bi efektti. şu root olayında titreşim olayıda çözülürse süper olucak
  • abiler telefonun açma tuşuna bastığımda yeşil ışık yanıp sönüyor brick mi oldu cihaz nasıl cana getirecem şimdi
  • rezerve
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.