Şimdi Ara

Xperia Neo mu alıyım yoksa başka telefon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben bir işte çalıştım borçlarımız vardı onları ödedim ve işten ayrılıp şuan sınava çalışıyorum. Patrondan 800 TL alacağım var. O parayla bir telefon alacağım. 1-2 ay inceleme fırsatım oldu telefonları. Şöyle söyliyim gece gündüz internetten telefon inceliyorum. Daha önce Samsung L760 kullandım şimdi ise Nokia 5130 kullanıyorum. Ve 5130'u aldığımda Samsung'da telefonmuymuş dedim. Neyse... Alacağım telefonun kamerası benim için önemli nokta. Ben android veya smybian nasıldır bilmiyorum. Android çok daha iyi bir işletim sistemi diye bütün yorumlarda belirtilmiş. Nokia 701 alacaktım bu yüzden nokia dan vazgeçtim. Samsung wave 2 alacaktım o da android değil diye vazgeçtim. Şuan aklımda Samsung galaxy w, lg optimus black ve xperia neo var. İlk başta da dediğim gibi kamera benim için önemli. Sürekli fotoğraf ve video çekerim. Neo'da 8.1 mplik kamera var. Test videolarını izledim gerçekten harika. Birde ekran parlaklığıda güzel olmalı ? İnternette sadece facebooka girerim başka sitelere girmiyorum telefondan. Ve oyun çok oynuyorum telefondan müzik dinlemeyi sevdiğim için ses kalitesi de yüksek olmalı. Öyle android 2.1 veya android 4.0 gibi şeylerden anlamıyorum. Birde overlock yapılınca telin işletim hızı artıyormuş nasıl birşey bilen varsa anlatırsa süper olur. Bu 3 telden hangisini önerirsiniz en ucuzu da neo olması bir avantajım. Sizce alsam kullanabilir miyim ? Dokunmatikte hiç kullanmadım. 5130 kullandım en son ne diyorsunuz kullanabilirsem alacam yardımsever arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur paramın çöpe gitmesini istemiyorum. Hepinize şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben bir işte çalıştım borçlarımız vardı onları ödedim ve işten ayrılıp şuan sınava çalışıyorum. Patrondan 800 TL alacağım var. O parayla bir telefon alacağım. 1-2 ay inceleme fırsatım oldu telefonları. Şöyle söyliyim gece gündüz internetten telefon inceliyorum. Daha önce Samsung L760 kullandım şimdi ise Nokia 5130 kullanıyorum. Ve 5130'u aldığımda Samsung'da telefonmuymuş dedim. Neyse... Alacağım telefonun kamerası benim için önemli nokta. Ben android veya smybian nasıldır bilmiyorum. Android çok daha iyi bir işletim sistemi diye bütün yorumlarda belirtilmiş. Nokia 701 alacaktım bu yüzden nokia dan vazgeçtim. Samsung wave 2 alacaktım o da android değil diye vazgeçtim. Şuan aklımda Samsung galaxy w, lg optimus black ve xperia neo var. İlk başta da dediğim gibi kamera benim için önemli. Sürekli fotoğraf ve video çekerim. Neo'da 8.1 mplik kamera var. Test videolarını izledim gerçekten harika. Birde ekran parlaklığıda güzel olmalı ? İnternette sadece facebooka girerim başka sitelere girmiyorum telefondan. Ve oyun çok oynuyorum telefondan müzik dinlemeyi sevdiğim için ses kalitesi de yüksek olmalı. Öyle android 2.1 veya android 4.0 gibi şeylerden anlamıyorum. Birde overlock yapılınca telin işletim hızı artıyormuş nasıl birşey bilen varsa anlatırsa süper olur. Bu 3 telden hangisini önerirsiniz en ucuzu da neo olması bir avantajım. Sizce alsam kullanabilir miyim ? Dokunmatikte hiç kullanmadım. 5130 kullandım en son ne diyorsunuz kullanabilirsem alacam yardımsever arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur paramın çöpe gitmesini istemiyorum. Hepinize şimdiden teşekkürler.

Fotograf ve video cok cekerim diyorsun neo bu konuda digerlerinden onde ;) W nin islemcisi daha iyi oyun icin onemli etken..Digerlerini deneme sansim olmadi ama ses kalitesi olarak yine sony farki elbette vardir.. En onemlisi senin icin tasarim olarak hangisi hos duruyorsa onu al derim cunku aralarinda buyuk farklar yok..

Dokunmatige alisirsin herkes kullaniyor sen niye kullanamayasin ;) Nacizane fikrim Neo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwnstaer -- 14 Ocak 2012; 5:41:12 >

• sağolun peki uygun fiyata nerden alabilirim. bir mağazaya sordum bin tl dedi sanalreyonum.com diye bir sitede de 860 tl. bir şeylik olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

sağolun peki uygun fiyata nerden alabilirim. bir mağazaya sordum bin tl dedi sanalreyonum.com diye bir sitede de 860 tl. bir şeylik olabilir mi ?

eğer neo çok pahalı gelirse neo V de alabilirsiniz. tasarımı her şeyiyle neoyla birebir aynı tek fark kamerası 5 mp. kamera sizin için önemli diyorsunuz ama 5 mp kameranında çok kötü çekimler yapacağını sanmıyorum. telefon şu anda vatanda 725 tl.
  • iPhone.
  • Gece çekimlerinde performans istiyorsan exmor sensörlü sony ler çok fena başarılı öbür türlü megapiksel Savaşlarinin ortasında migfersiz asker gibi kalıp abuk birşey almak durumunda kalabilirsin
  • Neo kullanıyorum, öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xperia ray kullanıyorum.
    kamerasından memnun değilim.
    ilginçtir memnun olanıda çok olmayanıda.

ama google da xperia arc camera quality diye araştırırsanız talk.sonyericsson sitesindeki konuları bulabilirsiniz.

www.gsmarena.com/8mp_shootout_2011-review-673.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 14 Ocak 2012; 16:45:48 >
  • neo almanı tavsiye ederim ben de neo kullanıyorum fotograf diyorsan neo dan şaşma ama neo v değil neo neov 5mp kamera özelliğine sahip arkadasım aldı ve cihaz biraz agır benim kullandığim bavaria engine ozelliğinden oturu çok parlak ekrana sahip ve çekimler de mükemmel
  • Lg optimus black nasıl sizce arkadaşlar ? Benim bu zamana kadar gördüğüm en iyi tasarıma sahip (renkler ve zevkler tartışılmaz) FAKAT kamerası 5 mp biraz tedirgin ediyor beni. Neo gibi 8 mp olsaymış kesin onu alırdım hiç düşünmezdim.
  • bugün inceledim neo ve optimus p970i ancak tasarım yazılım performans olarak optimus hoşuma gitti. ama hdmi çıkış, kamera olarak neo çok hoşuma gitti. neo yazmılımını optimusa göre daha sade yapmışlar neden böyle yapmış sony anlamadım. ben kesinlikle neo diyorum hatta kendimde neo alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.