Şimdi Ara

Xperia neo satıp Lg optimus black almak sizce mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 hafta önce se xperia neo aldım.garantili kutulu vs.. telefon gerçekten çok hoşuma gitti.ben 3g görüntülü konuşma haricinde bir eksiklik görmedim.ama kuzenim illa kendisine satmamı istiyor.ben de yerine emsali bir telefon almak istiyorum.ya gidip aynı neo alacağım. ya da neodan kötü olmayan bir cihaz.ben lg optimus black 3g görüntülü konuşma olduğu için cazip geldi.sizce bu iki cihaz arasında hangisi daha iyi olur.ya da 3. bir seçenek olarak samsung wondere ne dersiniz?kamera performansı açısından en iyi sonucu hangisinden alabilirim.ya da 2.el 600 tl civarı 3g görüntülü konuşma olan ve kamera performansı iyi bir cihaz ne olabilir.

• fikri olan yok mu?
  • C905 iyidir
  • zaten c905 bambaşka bir cihaz.yılda 2-3 telefon değiştiren birkişiyken c905i 2 buçuk sene kullandım.ama dokunmatik bir yerde ihtiyaç oluyor.neo aldım göz koydular.ben de alternatif bişey varmı diye araştırıyorum.ama bu bütçelere en iyisi xperia neo galiba
  • Hafıza sıkıntı değilse Xperia U deneyebilirsiniz.
  • Kamera performansi olarak Neo kadar iyi olmaz Optimus Black ya da Galaxy W.

600 TL civarina kamera olarak Xperia Arc modellerine bakabilirsiniz. Tabi paralel ithalat cihazlarin 2. elleri bu civardadir zannimca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.