Arkadaşlar Ben Yeni Neo V Aldım.Ama İlk Defa AndroidTelefon Kullanıcam.Bişey Bilmiyorum Hakkında.Bana Basmakalıp ve Linksel Yardımların Dışında Burdan Kısa Ama Kolay Anlaşılır Bi Şekilde Yardım Edecek Kimse Var mı?Ayrıca Football manager serisi mevcut mu?Özellikle de 2012!Ayrıca Pes,Angry Bird v.s.. Veya Faydalı Programlar falan.mesela tuş kilidini enteresan şekillerde açmana yarar programlar var.Onu Nasıl Yapsak? = ) Açıkçası Burda Biraz Bana Yardımcı Olmanızı Umuyorum..
Ha şimdi Biri Der ki Neo V Kullanıcıları Buraya Diye Başlık Zaten Var.Ama Burda Açmanın Ve Arandığında Bulunma İhtimalini Arttırmanın Daha Faydalı Olacağını Düşünüyorum..
Son Olarak Kısacası Ben Neler Yapabilirim Hacı Bu Telefonla?Ayrıca Bu Telefonun Bilgisayara Bağlanmak İçin Usb Kablosu Var mı?Usb ile bağlamak Mümkün mü bilgisayara?Dosya Aktarımı v.s için..
Ayrıca Bu Telefonla TV İzleyebiliyor muyuz Gerek Tivibu vs Programlarla Gerekse de Mesela Kanald nin Sitesinde Canlı Yayına Tıklayıp? Lütfen Cevap Verin. = S
Yahu Biri Bi Cevap Yazsın Artık..
İyi akşamlar hayırlı olsun Oyun hakkında Xperia neo hd oyunlar var Mobilcihazlar-Se ksımnda ordan oyun ve tema,program indirebilrisnz.Hdmı kablosuya televizyona film izleyebilirisnz.Birde telefonun içinden usb kablosu cıkamsı lazım o kabloyla pc ye bağlayabilirsnz.
quote:
Orijinalden alıntı: nnn006
İyi akşamlar hayırlı olsun Oyun hakkında Xperia neo hd oyunlar var Mobilcihazlar-Se ksımnda ordan oyun ve tema,program indirebilrisnz.Hdmı kablosuya televizyona film izleyebilirisnz.Birde telefonun içinden usb kablosu cıkamsı lazım o kabloyla pc ye bağlayabilirsnz.
Çok Minnettarım.Teşekkür Ederim Cevabın İçin.Bu Tv Kısmına da Cevap Verebiliyo musun Acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: L.R.Adriano
quote:
Orijinalden alıntı: nnn006
Çok Minnettarım.Teşekkür Ederim Cevabın İçin.Bu Tv Kısmına da Cevap Verebiliyo musun Acaba?
Tv sorununz Ne ?
2.Sorumda Eklemiştim.Tv İzleyebiliyor muyuz diye?Ama 2.Soru da Daha Detaylı Sormuştum..