Bildirim
Xperia Neo V Almalımıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlanıyor -
neo v kullanıcısıydım sırf parlaklığının azlığından bir de ekran büyütmek için arc'a geçtim. ekran parlaklığı cidden az, onun dışında performansı gayet iyi bir telefon. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedhann
neo v kullanıcısıydım sırf parlaklığının azlığından bir de ekran büyütmek için arc'a geçtim. ekran parlaklığı cidden az, onun dışında performansı gayet iyi bir telefon.
Güneş ışığı altında görünmüyor yani öyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedhann
neo v kullanıcısıydım sırf parlaklığının azlığından bir de ekran büyütmek için arc'a geçtim. ekran parlaklığı cidden az, onun dışında performansı gayet iyi bir telefon.
Güneş ışığı altında görünmüyor yani öyle mi?
7 aydır Xperia neo V kullanıyorum, ekran parlaklığı az, fakat güneş altında kullanılabiliyor, sıkıntı olmuyor yani, ama gerçekten az parlaklığı.
Bir de şu var, şimdiden sonra tek çekirdekli telefona 700 lira falan verilmez, gidip Xperia Sola ya da U alınabilir. Bu cihazları inceleyin bir. -
evet sola - u gibi cihazlara yönelmen daha mantıklı olur. -
İlk defa android sistemli bir telefon kullanıyorum. neo V aldım ben de. internette dolanmasam bile veri bağlantısı açık olduğunda internet paketimden yiyor. bunun bir yolu yok mu. ? şimdiden teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: aylnbnc
İlk defa android sistemli bir telefon kullanıyorum. neo V aldım ben de. internette dolanmasam bile veri bağlantısı açık olduğunda internet paketimden yiyor. bunun bir yolu yok mu. ? şimdiden teşekkür ederim.
Veri bağlantısını kapatmazsanız siz internete girmezseniz bile facebook twitter gibi uygulamalar arka planda veri kullanır, veri trafiğini kapatmanız lazım. Bir de bu tip soruları telefonun ana konusunda sorsanız keşke, forum çok kirleniyor bu şekilde -
512 mb ram çok yetersiz kalıyor, ics de rehberdeki donmalar can sıkıyor, 3.7'' boyutundaki ekran nette dolaşırken küçük kalıyor onun dışında herhangi bir problemi benim gözümde yok. Bence bu saatten sonra alınacak bir telefon değil. Önermiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X