Şimdi Ara

xperia neo wifi bağlantı sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar sony ericsson xperia neo kullanıyorum ama evimdeki kablosuz modeme bağlanamıyorum. bağlanıyor diyor ama 1-2 saniye sonra bağlantı kesildi diyor. durum sürekli böyle. fakat başka bir yerdeki kablosuz modeme sorunsuz bağlandım. internette araştırıp bulduğum çözüm yollarını denedim olmadı hatta ttnet müşteri hizmetlerini aradım ama onlarda beni telefonunuzun markasının müşteri hizmetlerine başvurun dediler. yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagsan

selamlar arkadaşlar sony ericsson xperia neo kullanıyorum ama evimdeki kablosuz modeme bağlanamıyorum. bağlanıyor diyor ama 1-2 saniye sonra bağlantı kesildi diyor. durum sürekli böyle. fakat başka bir yerdeki kablosuz modeme sorunsuz bağlandım. internette araştırıp bulduğum çözüm yollarını denedim olmadı hatta ttnet müşteri hizmetlerini aradım ama onlarda beni telefonunuzun markasının müşteri hizmetlerine başvurun dediler. yardım edin lütfen

Evdeki modemde ariza olabilir oyleyse. Baska bir cihazla evinizden baglanmayi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

quote:

selamlar arkadaşlar sony ericsson xperia neo kullanıyorum ama evimdeki kablosuz modeme bağlanamıyorum. bağlanıyor diyor ama 1-2 saniye sonra bağlantı kesildi diyor. durum sürekli böyle. fakat başka bir yerdeki kablosuz modeme sorunsuz bağlandım. internette araştırıp bulduğum çözüm yollarını denedim olmadı hatta ttnet müşteri hizmetlerini aradım ama onlarda beni telefonunuzun markasının müşteri hizmetlerine başvurun dediler. yardım edin lütfen

Evdeki modemde ariza olabilir oyleyse. Baska bir cihazla evinizden baglanmayi denediniz mi?

evet bağlanıyorum notebookumdan, nokia x6 ve ce7 den sorunsuz bağlanıyorum modemim airtes rt 206

• Kablosuz baglantiyi (modemi) secip "unut" dedikten sonra, yeniden sifre girip baglanmayi deneyin.
  • denedim ama nafile bağlanıyor diyor ama 1-2 saniye sonra bağlantı kesildi diyor sürekli
  • Doktor yolu gorundu desenize...
  • ttnet bizlik durum değil dedi turkcell abone merkezi bizlik değil dedi sony servisine gittim servise bırakın dedi bende oldu dedim 1 ay sonra geri verirsiniz artık dedim benim aklıma gelen modemin modeliyle uyumlu değil galiba çünkü bazı yerlerde sorunsuz bağlanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah aşkına yardımcı olabilecek kimse yok mu :S
  • aynı dert bendede var yavv dostlar yardımcı olun beleş internet var giremiyoruz cumhur baskanı abdullah gul dahıl butun yetkılere haber verın bu sadece benım veya arkadasımızın problemı deıl toplumsal bı problem plssssssss.
  • Konu biraz eskimiş ama,
    Bugün itibari ile benim sorunumda işyerindeki modem değişikliği sonrasında telefonum kablosuz bağlantıyı bulamıyordu. Başka telefonlarda deneme yaptım onlar buluyordu benim telefon bulamıyordu, bende araştırdım kanal ayarlarını değiştirin diyordu ve bende öyle yaptım bu sabah patron yokken modemin ayarlarını kurcalama fırsatı buldum ve sorunum çözüldü. Explorer sayfası üzerinden modeme giriş yapıp, kablosuz ağ ayarları bölümüne girip Kanal: Auto yazan kısmı Kanal: 11 olarak kaydederseniz wi-fi hemen bulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellikurus -- 27 Ocak 2012; 10:18:03 >
  • quote:

Modemin korunurluğunu WPA/WPA2 dir. Bunu WEB yapın sorun çözülecektir.

• quote:

denedim ama nafile bağlanıyor diyor ama 1-2 saniye sonra bağlantı kesildi diyor sürekli

+1
  • Telefon wlan ağına bağlanıyor ama internete girmiyordu en sonunda modemin içine girerek kablosuz ağ ayrlarından kanal değişikliği yapınca telefon internete girdi. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.