Level Sýnýrý : 110 Skill Sýnýrý : 110 Mastery Sýnýrý : 330 Irk : Chinese ve Europe Otomatik Pot : Var Silah Sýnýrý : 11th Degree (En fazla 11 degree silah giyilebiliyor.) Zýrh & Elbise Sýnýrý : 11th Degree (En fazla 11 degree zýrh & elbise giyilebiliyor.) Fortress WAR : Açýk (Jangan, Hotan, Bandit) Magic Pop Sistemi : Aktif Akademi Sistemi : Aktif ( 00:00'da güncellenir.) Bot : Serbest (Ancak Bot Deste ði Verilmeyecek) Guild Ýcon : Aktif Guild Cezasý : Var Job Cezasý : Var IP Limit : Yok Exp Rate : 200x Party Exp Rate : 220x Item Drop Rate : 30x SoX Rate : 10x Gold Drop Rate : 10x Berserk Rate : 5x
Alchemy Rate : Ýsro sistemdir 8 9 10 11 daha zordur. [size=3]FGW RATELER KOLAYLAÞTIRILMIÞTIR 4x pandora box ve 2 adet serenes cýkmaktadýr.
DEATH BONE HOTAN Uniqe ARENA GÜNDE 2 DEFA CIKMAKTADIR
45 ade Xperia Coin Ve B grade (fight) Eklenmiþtir Serverin En Güçlü Yaratýðýdýr.
- Ýtem mall ' a Devil Elixir Eklenmiþtir chian charlarý biraz daha olsa güçlendirmek amaçlý.
- xPeria Coinlerle Hotandaki Npc den Legend Taký Set Alabilirsiniz.
Xperia Coin Düþen Yaratýklar Ve Bu uniqler HP leriyle oynanmýþtýr 110 Lvl Rahat Kesebilmektedir . -Ball -Jupiter -Death Bone - Babillion
[size=3]Fortess War Zamaný - Rütbeler Ve Ödülleri
[size=3]-- Fortess War Kale Savaþý Cumartesi Saat 19:00 'da Baþlamaktadýr. -- Kayýtlar Cuma Günü Gece 00:00 'dan Cumartesi 17:00 ' a kadar sürmektedir. -- Pvp Event Ayda 1 Kez Yapilmaktadir Ödül Ünvan Ve 30 TL Dir . -- Uniqe Rank 15 günde 1 Sifirlanmaktadir Ödül Ünvan Ve 500 silk . -- Honor rank Gün Ýçi Güncellenir. -- Ýtem satýþý olmayan amac mýsýr item ve set olan 110 cap orta yollu zevk alýcaðýnýz bir db editledik girince zaten farklý anlýycaksýnýz
[size=4] E-mail Adresimiz = [email]XperiaOnlineWorld@gmail.com[/email] (þikayet Ve görüþlerinizi mail olarak bildirebilirsiniz)
oyundan bir kare
Sbot serbest mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bot serbestir mbot
server online user rekor 330 arkadaslar herkesi bekleriz
clientte virüs var sanırım tam emin değilim ama.
zarasızdır emin olun aynı clienti sunucmuzda barındırıyoruz sadece sro client degil tüm clientler virüslüdür knight online örnek en ufak bi clienti esen veya nod32 tehdit olarka gösterir ve siler
Oyunu indirdim fakat dosyaları rar'dan çıkarırken data.pk hata verdi yardımcı olabilirmisiniz bu hususta?
quote:
Orijinalden alıntı: isyanimvar
Oyunu indirdim fakat dosyaları rar'dan çıkarırken data.pk hata verdi yardımcı olabilirmisiniz bu hususta?
yeterli yer varmı hdde
Hocam oyunu ındırdım sizden ricam windows 7 için mbot linki yollarmısınz .netframework dosyasıyla bırlıkte ınternetten arastırdım fakat uyumlu .net framework dosyası bulamadım acılmıyor bot
server ONLİNE ARKADASLAR BÜTÜN SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ
serverimzde herhangi bir sorun yoktur herkesi bekleriz kapanan serverlere son
Vay be bu serverde tarih oldu
quote:
Orijinalden alıntı: crazydev
Vay be bu serverde tarih oldu
1 ay bile dayanmamış
çok hızla yükseliş yaptım serverde dayanamadı doğal olarak :D. o değilde 2. ftw oldumu onu görebildiler mi ki :D
Hızla yükseliş yaptık ama exploit saldırılarını çözene kadar player kaybettik bu sebepten dolayı kapatmak zorunda kaldık 1 senedir halen ugraşmaktayız kışa doğru kadrolu bir ekiple tekrar şansımızı deniycez iyi günler dilerim sizlere.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme