Şimdi Ara

xperia play

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün nette gezerken gördüm. onlive sistemi sayesinde bu telefonla günümüz güncel oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorlar. onlive sistem hakkında bilgisi olan varsa biraz bilgilendirebilirmi. gözüme güzel gelmeye başladı. psvita almaktan daha mantıklı geldi bana. merak eden arkaşlarda youtubedan biraz araştırabilirler. xperiaplay onlive yazarlarsa eminim onlarada mantıklı gelecektir.

• bende var yüklü ama sadece demoları tam sürüm ve daha fazla seçenek için satın almak gerekiyor. Ayrıca 20mbit internet ile kasıyor yani daha fazla bir bağlantı gerekiyor..

Bende Xperia X10i var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 23 Şubat 2012; 14:48:06 >
  • Günümüzün güncel oyunları derken ?
  • Günümüz güncel oyunlarını oynatabiliyo mu?Yuh yani telefon teknolojisi o kadar gelişti mi?LG 4 çekirdekli telefon çıkarıyomuş ama sony'nin xperia play'inin bu kadar gelişmiş olduğunu sanmıyorum.
  • Bu telefonu bende merak ediyorum.ama pek tutulmadı satış rakamlarıda çok düsük.hem artık s.e diye bir marka kalmadı sony hisseleri satın aldı.telefonlarda bundan sonra sony olarak çıkacak.destegi konusunda şüphelerim var.n-gage gibi olucak sonu sanırım bu telefonun.ancak cfw ile dirilebilir bu cihaz oyun yazılım acısındam cynogenmod grubu gibi ugrasan gruplar olursa birşeyler olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

bende var yüklü ama sadece demoları tam sürüm ve daha fazla seçenek için satın almak gerekiyor. Ayrıca 20mbit internet ile kasıyor yani daha fazla bir bağlantı gerekiyor..

Bende Xperia X10i var...

yani oyunları akıcı bir şekilde oynayamıyorsun ölemi. çok mu rahatsız ediyor. telefon nasıl, kullanışlımı ?
  • telefon iyi görüntüler gayet süper ama takılıyor işte anlamadım
    birde touchpad'i nasıl kullanacağımı bulamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Günümüz güncel oyunlarını oynatabiliyo mu?Yuh yani telefon teknolojisi o kadar gelişti mi?LG 4 çekirdekli telefon çıkarıyomuş ama sony'nin xperia play'inin bu kadar gelişmiş olduğunu sanmıyorum.

bu olay telefonla alakalı bir durum değil. onlive sistemin özelliği. yani herhangibir android telefonlada bu bu sisteme bağlanıp son oyunları oynayabilirsin. son oyunlardan kastımız modernwarfare2-3 assasinscreed brotherhood- batman arkhamcity vs. liste uzatılabilir. ama sisteme internet üzerinden bağlandığımız için türkiyede sorun olabilir. onun için kullanan arkadaşlardan fikir almak istedim.
  • Ben SE Xperia Arc S ile mutluyum. Oyunu eksik kalsın. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.