Şimdi Ara

Xperia Pro'yu Türkiye'ye Getirin Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
6.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

O zaman bizde üreticiye değil onu satacak ve pazarlayacak olan adama yüklenelim. yani hepsiburadaya ve elektronik marketlere...HUuurrraaaaa....

Vatana gelirse %25 indirim günlerinde çok iyi fiyata kapatabiliriz. Vatana saldıralım bence.
  • Xperia Pro'yu bende ne zamandır bekliyorum artık tak etti canıma x10 düşünmeye başladım taş çatlasın bir iki aya gelmezse Türkiye'ye sanırım x10 alacağım. Şundanda tırsıyorum alırım x10'u bir ay sonra çıkar gelirse ağız dolusu küfürle se Türkiye'yi bol bol anarım herhalde
  • Ben de ilk duyduğum günden beri bekliyorum, hatta geçen bir TİM'e gdip kayıt bıraktım.
    Gelince haber edecekler. Çıksa da alsak ya artık.
  • Arkadaşlar VATAN COMPUTER internet sitesinde gelecek ürünler kısmında Sony Ericsson modellerini duyurmuş. Evet , ama Xperia pro yok. Bende iletişim kısmında bir mesaj yazdım. Sizden Rica bu ya da buna benzer mesajları Vatan Computer'e atmanız.

Gelecek ürünler kısmında Sony Ericsson markasına ait bir çok güzel telefon modellerinin haberini vermişsiniz. Çok teşekkürler. Ama bizim yaklaşık 1 yıldır ülkemize gelmesini beklediğimiz telefonu duyurmamışsınız. Forum ve sosyal ağ platformlarında takibini yaptığımız Türkiye'ye getirilsin diye gruplar kurduğumuz XPERIA PRO modelinide Türk teknoloji severleri için getirmenizi rica ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matra89 -- 15 Kasım 2011; 23:33:36 >
  • Hepsiburada.com'a mesaja ve cevabı.

15.11.2011 23:42:14 Xperia Pro- 

Sony Ericsson'un resmi sitesine yazdığımız sorunun mailinde aldığımız cevapta şu ibare geçiyor."Ürünlerimizi büyük teknoloji marketlerden ve operatör iletişim merkezlerinden ya da internet üzerinden www.hepsiburada.com temin edebilirsiniz. " Buna istinaden Arc S modelini bile getirmişken bu ürünü hala neden getirmediğinizdir. Xperia Pro modelini ne zaman internet sitenizden satın alabilecez. Lütfen acilen bilgilendirmenizi istiyoruz. 1 yıldan beri bu telefonu bekliyoruz...

16.11.2011 16:41:09 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

ürün yarın satışa açılacaktır.
  • Gerçek mi. mesajda gülücük işareti falan yoktu inşallah..

Yarın paso hepsiburadaya yüklenelim bari....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

Gerçek mi. mesajda gülücük işareti falan yoktu inşallah..

Yarın paso hepsiburadaya yüklenelim bari....

Alın orjinal cevap...:)

Xperia Pro'yu Türkiye'ye Getirin Kampanyası
  • hala açık olmadığına göre müşteri hizmetleri bir güzel sallamış sanırım :D
  • GSMarenada yeni incelemesi ingilizce yayınlanmış.
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_pro-review-678.php

xperia Mini pro bile çıktı. biz hala satışı 1 ay önce başlamış telefonu türkiyeye bekliyoruz.

Üstelik;
    video call özelliği YOK (3g görüntülü görüşme)
    Video chat var. (skype ve google talk vs.)
  • bu gidişle ya Arc S ya da Neo V alacağım zaten, işlemcisi de bu iki modelden geri kaldı çünkü Pro'nun.
  • Türkiye'ye geldi ürün vatanbilgisayarda satışı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Türkiye'ye geldi ürün vatanbilgisayarda satışı var

Yanlış Bilgi. Satışı yok! İnternet sitesinde gözükmüyor. Mesajlarada cevap vermiyorlar....Nasıl bir müşteri memnuniyetiyse....(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matra89

quote:

Yanlış Bilgi. Satışı yok! İnternet sitesinde gözükmüyor. Mesajlarada cevap vermiyorlar....Nasıl bir müşteri memnuniyetiyse....(!)

Asıl sen gir bak siteye varmı yok mu diye bütün magazalarında stokta gözüküyor buyur linki

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mini_pro-xperia-mini-pro-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57527

Yanlış bilgi verme millete

• quote:

quote:

quote:

Asıl sen gir bak siteye varmı yok mu diye bütün magazalarında stokta gözüküyor buyur linki

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mini_pro-xperia-mini-pro-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57527

Arkadaş sen ne içtin sorması ayıp!

Sen Xperia mini pro'dan bahsediyorsun, biz Xperia Pro modelinden bahsediyoruz. Önce hangi telefondan bahsettiğimize bak ondan sonra cevap yaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş sen ne içtin sorması ayıp!

Sen Xperia mini pro'dan bahsediyorsun, biz Xperia Pro modelinden bahsediyoruz. Önce hangi telefondan bahsettiğimize bak ondan sonra cevap yaz.

bu üründe çok bekleniyordu türkiyede

• xperai serisini bir tarafına sok sonyericson kampanyası başlatmayı düşünüyorum bu telefonu getirmedikleri için. Çok mü kötüyüm. ya da haksız...
  • biraz önce başka bir sorunum için aramiştim sonyericsson türkiyeyi ve hazır aramışkende sorayım dedim xperia pro ne zaman gelcek diye müşteri temsilcisi yilbaşindan itibaren türkiyede olacak dedi belki işinize yarar arkadaşlar
  • quote:

xperai serisini bir tarafına sok sonyericson kampanyası başlatmayı düşünüyorum bu telefonu getirmedikleri için. Çok mü kötüyüm. ya da haksız...

kardeşim haklı olabilirsin ama bu şekilde hakaret etmen ayıp olmuş bence
  • daha gelmedimi ya bu telefon s i çıkacak nerdeyse
  • Hala bekliyorum ben. w810i bozulana kadar bekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 2 Aralık 2011; 18:03:38 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.