sony ericssonun model ismi üretmedeki beceriksizliği bizide hataya zorluyor. :)
Bizim konu başlığında ilgilendiğimiz ve daha hiç bir yerde çıkmamış telefon " Xperia Pro"
Ayrıca şu isimle telefolarda var.
xperia mini, xperia mini pro, xperia x10 mini, xperia x10 mini pro, xperia x10, xperia neo, xperia play.........
quote:
Orijinalden alıntı: rumuzumdur
Bizim konu başlığında ilgilendiğimiz ve daha hiç bir yerde çıkmamış telefon " Xperia Pro"
xperia mini, xperia mini pro, xperia x10 mini, xperia x10 mini pro, xperia x10, xperia neo, xperia play.........
Samsung'un wave, galaxy serilerinde de durum böyle. Daha yaratıcı ve ayırt edici isimler gerek.
Ben hala milestone 2'de kaldım. Teknosa getirir diye bekliyorum da, üstüne 150 tane yeni telefon çıktı.
quote:
İsimler gayet açık ve net, karıştırılacak bi durum yok, Sony Ericsson yıllardır bir seri üzerinden üretim yapar ( Walkman , Cyber-Shot vs ) Android tabanlı modelleri için de Xperia adını kullanmış
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
İsimler gayet açık ve net, karıştırılacak bi durum yok, Sony Ericsson yıllardır bir seri üzerinden üretim yapar ( Walkman , Cyber-Shot vs ) Android tabanlı modelleri için de Xperia adını kullanmış
bana da isimler gayet açıkmış gibi geliyor Xperia zaten hepsinde var x10,x10 mini,x10 mini pro,mini,mini pro,arc,neo,play
benim gibi eski nokiacıların kafası basmıyor bu model isimlerine :) ne biliyim şöyle 4 haneli rakamlar filan olsaydı...
ÜÜffffffff
SAmsung galaxy s2 ler temmuzda türkiyedeymiş.
Xperia pro daha dünyada bile satışa çıkmadı.....
Kesin kafaya koydum alıyorum bu telefonu.
xperia mini ve mini pro türkiyeye gelsin bi de bakalım hanfi telefona talep daha çok olacak
Mini Pro'ya daha fazla talep olucaktır. Çok şık ayrıca 3'' ekranda dokunmatikle mesaj yazmak benim gibi büyük parmaklılar için işkence olur. Ama fiziksel klavyede oldukça rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Orijinalden alıntı: dreamblue35
xperia mini ve mini pro türkiyeye gelsin bi de bakalım hanfi telefona talep daha çok olacak
Mini Pro'ya daha fazla talep olucaktır. Çok şık ayrıca 3'' ekranda dokunmatikle mesaj yazmak benim gibi büyük parmaklılar için işkence olur. Ama fiziksel klavyede oldukça rahat.
Katılıyorum. zaten xperia pro konusunda qwertli telefonlara her zaman torpil vardır :)