Şimdi Ara

Xperia Pro'yu Türkiye'ye Getirin Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur
    1. Pil meselesi

bendeki nokia n97 nin pilide 1500 mah ve kitapçığında 430 saat standby süresi yazıyordu. Ben n97 yi 3.5 - 4 günde normal kullanımla bitiryodum. Bundan yola çıkarak pili hakkında yorum yaptım. Kağıt üzerinde şu an pili en dayanıklı androidli klavyeli 8mp hd kameralı telefon olarak gözüküyor.

2. Türkiyede satış meselesi

Herhalde SonyEricsson Türkiye de daha olumlu yeni dağıtıcı ve servis düzenlemelerine gitmiş. Buda demek oluyorki Xperia Pro modeli gelecek.

Kağıt üstü özelliklere bakma , yanılırsın

+1

teoriye cok önem verenlerdenim ama ne yazıkki bu konularda pratikler teorilere dayanmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: xbulut

quote:

Çok beklersin.

müşteri hizmetleri xperia x8 için nisan mayıs ayı demişti

Der, o.

Demi derler hep o, onlar

• Kağıt üstündeki 430 saat süreye inanmıyorumki zaten. Yoksa pili 17gün gider derdim. Ama pilin 3-3.5 gün gideceğine inanıyorum.

Bu telefonu n97 nin modern-hızlı ve yetenekli versiyonu olarak görüyorum. İnşallah Türkiyeye getircekler.
  • quote:

Kağıt üstündeki 430 saat süreye inanmıyorumki zaten. Yoksa pili 17gün gider derdim. Ama pilin 3-3.5 gün gideceğine inanıyorum.

Bu telefonu n97 nin modern-hızlı ve yetenekli versiyonu olarak görüyorum. İnşallah Türkiyeye getircekler.

n97 ile ne alakası var anlamadım.
  • quote:

quote:

Kağıt üstündeki 430 saat süreye inanmıyorumki zaten. Yoksa pili 17gün gider derdim. Ama pilin 3-3.5 gün gideceğine inanıyorum.

n97 ile ne alakası var anlamadım.

biri at digeri essek :))
  • n97 yi kendim kullandığımdan ve qwertli telefon olarak aynı sınıfta cihazlar olduğundan öyle dedim.

n97'yi anmamız bile suç oldu :) :)

At-eşşek yorumlarına katılıyorum aslında ama kendi n97imi hackleyince cihaz anca kendine geldi, anca satılabilir duruma geldi....:) :)
  • ah bu çocuklar
  • Parasıyla olacak şey bunlar, yalvarma kardeşşş!.. hiçmi işin gücün yok,daha olgun başlıklar istiyoruz forumda...
  • sony türkiyeye geri dönmüş diyorlar doğruysa yaşadık hatta xperianın yeni modellerinin mayısta geleceği söylenmiş
  • şu yalvarırım başlığını sil yaaa . ne biçim bir başlıktır bu
  • Konu başlığıyla beraber açılldıktan sonra sonyericsson türkiye'de tekrar aktif satış-servise başlamaya karar vermiş. Başlığımı okumuşlar ne :) :)

belkide işe yaradı. özellikle bizim gibi xperia pro ve xperia neo modellerini sabırsızlıkla bekleyenlere umut oldu
  • İyi de sadece kullanıcının istemesiyle değil ki.İzini çıkmıyor bişey olmuyor ondan da gelemeyebiliyor Türkiye'ye.
  • se ye yalvarmayamı basladık sımdı !!!
    gedırmeslerse hıc sorun degıl daha ucuza usa dan gelen ı alırız baslık degısmelı bence !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

İyi de sadece kullanıcının istemesiyle değil ki.İzini çıkmıyor bişey olmuyor ondan da gelemeyebiliyor Türkiye'ye.

izin neden çıkmasın yav

quote:

se ye yalvarmayamı basladık sımdı !!!
    gedırmeslerse hıc sorun degıl daha ucuza usa dan gelen ı alırız baslık degısmelı bence !!!!

herkesin yurtdışından alamıyo
  • Bugün SE'nin Türkiye'ye dönmesi ve yeni cihazlarını getirtmesi için Taksim'den Galatasaray'a kadar yürüyüş vardı, katıldınız mı? Haberlerde falan çıkmış olmalı, millet Twitter'da yazıyordu toplanmadan önce.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Bugün SE'nin Türkiye'ye dönmesi ve yeni cihazlarını getirtmesi için Taksim'den Galatasaray'a kadar yürüyüş vardı, katıldınız mı? Haberlerde falan çıkmış olmalı, millet Twitter'da yazıyordu toplanmadan önce.

koptum buna

bu konuyu açan arkadaş düzenlemiş olabilir

• quote:

quote:

quote:

Bugün SE'nin Türkiye'ye dönmesi ve yeni cihazlarını getirtmesi için Taksim'den Galatasaray'a kadar yürüyüş vardı, katıldınız mı? Haberlerde falan çıkmış olmalı, millet Twitter'da yazıyordu toplanmadan önce.

koptum buna

bu konuyu açan arkadaş düzenlemiş olabilir

Helaal. Seni çılgın Türk.

• quote:

Amaca ulaşmak için her yol mübahtır..
  • Google amcaya sordum bi' şeyler ama bulamadı bununla ilgili.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.