Şimdi Ara

Xperia Ray ALDIM .Bir kaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha yeni ben bu telefonu almış durumdayım ve çok şık ve kücük oldugundan gayet memnunum .

Şimdi gelelim asıl konuya.

Şimdi bu telefonda android versiyonu 2.3.4 ve 4.0.2.A.62 derleme numarası.

Ve araştırdıgıma göre bunlara root mudur recovery midir yapılıyormuş ve hatta android 4.0.4 e yükseltebiliyor.

Sizce en iyi ve stabil versiyon hangisidir ?

Yazılım yüklemek isterken zaten versiyonu güncel diyor .

saygılar

• Memnunsan ROM falan arama,garanti biter Root da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En stabili 2.3.4 o cihaz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2011'den beri Ray kullanıyorum. Sürekli telefona yeni romlar yükledim.

Şu anda overclock yaptım ve Cyanogenmod ile Android Kitkat 4.4.4 kullanıyorum.

Bootloader unlock yaparsan seçeneklerin sınırsız. Hızlı olur mu diye sorarsan, eh bu telefondan beklentin ne diye sorarım sana, ama gayet güzel bi şekilde çalışıyor.

Bi arkadaş garantiden söz etmiş, bu telefonlar 2011 model ve piyasada satılmadığı gibi garantisi de yoktur. Dükkan kendi garanti verirse ona bişey demem.
  • Ben 4.0.4 yükledim cihaza ve aşırı derecede kastı.Zaten bataryası da çok iyi giden bi cihaz olmadığından oc yapmak çok da mantıklı değil.2.3'de kalsın cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnyamin

Ben de 2011'den beri Ray kullanıyorum. Sürekli telefona yeni romlar yükledim.

Şu anda overclock yaptım ve Cyanogenmod ile Android Kitkat 4.4.4 kullanıyorum.

Bootloader unlock yaparsan seçeneklerin sınırsız. Hızlı olur mu diye sorarsan, eh bu telefondan beklentin ne diye sorarım sana, ama gayet güzel bi şekilde çalışıyor.

Bi arkadaş garantiden söz etmiş, bu telefonlar 2011 model ve piyasada satılmadığı gibi garantisi de yoktur. Dükkan kendi garanti verirse ona bişey demem.

Evet Bünyamine aynen katılıyorum. kitkat rom yüklemezsen adama kafayı yedirecek bir telefon. Bende 2 yıldır kullanıyorum kitkat yükleyene kadar bir çok rom denedim. kitkat yükleyince işte telefonun aradığı ROM bu dedim ve onda kaldım. eğer kitkat yüklemiyeceksen bırak 2.3.4 te kalsın android 4 yükseltince epey kasıyor.

• yıl olmuş 2014 ray alınır mı ya :D

ha diyeceksin ki ucuz. o paraya gider asus zenfone 5 alır. güncel donanım ve yazılımla keyfine bakardın. ama sanırım marka düşkünlüğü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.