Bildirim
Xperia RAY alternatifi varmı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gecenlerde cihazı inceledim gercekten boyutları ve inceligi oldukça hoş bir telefon olmuş , ekran kalitesidee oldukça iiyi , menü geçişleride güzel tavsiye ederim -
xperia ray'in tasarımı şık ama bence android'in zevki biraz daha büyük ekranda çıkar. mesela xperia neo, galaxy s ve optimus black gibi smartphone modelleri bence ideadir. -
büyük ekranıda taşıması problem oluyor inanın ray i görünce saldırdım adeta eğer alternatifi yoksa şimdilik veya yeni çıkacak modeller içinde buna benzer ekran boyutuna sahip telefon yoksa ray'i alacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SpééChLésS
büyük ekranıda taşıması problem oluyor inanın ray i görünce saldırdım adeta eğer alternatifi yoksa şimdilik veya yeni çıkacak modeller içinde buna benzer ekran boyutuna sahip telefon yoksa ray'i alacağım.
vatan da indirime girmiş
http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/products.aspx?L2=CELCEP&br=SONY%20ERICSSON
-
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
quote:
Orijinalden alıntı: SpééChLésS
büyük ekranıda taşıması problem oluyor inanın ray i görünce saldırdım adeta eğer alternatifi yoksa şimdilik veya yeni çıkacak modeller içinde buna benzer ekran boyutuna sahip telefon yoksa ray'i alacağım.
vatan da indirime girmiş
http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/products.aspx?L2=CELCEP&br=SONY%20ERICSSON
bu çok iyi oldu teşekkürler tam istediğim gibi bir telefon almış olucam ics güncellemeside gelicekmiş zaten :)
-
Live With Walkman olabilir. Yarın vatan'da satışa çıkıcak. -
live with walkman i sevmedim pek ya baktım onada tavsiyen için teşekkürler kardeşim ray alıcam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pttavm telefon alınır mı
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- internetten telefon alınır mı
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X