Şimdi Ara

Xperia RAY alternatifi varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben xperia ray almayı düşünüyorum.Bu telefon gibi boyutu çok büyük olmayıp donanımı güçlü cihazlar arıyorum. Yeni çıkacak bir cihaz varsada beklerim.Fiyatta sınır yok.

• gecenlerde cihazı inceledim gercekten boyutları ve inceligi oldukça hoş bir telefon olmuş , ekran kalitesidee oldukça iiyi , menü geçişleride güzel tavsiye ederim
  • xperia ray'in tasarımı şık ama bence android'in zevki biraz daha büyük ekranda çıkar. mesela xperia neo, galaxy s ve optimus black gibi smartphone modelleri bence ideadir.
  • büyük ekranıda taşıması problem oluyor inanın ray i görünce saldırdım adeta eğer alternatifi yoksa şimdilik veya yeni çıkacak modeller içinde buna benzer ekran boyutuna sahip telefon yoksa ray'i alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpééChLésS

büyük ekranıda taşıması problem oluyor inanın ray i görünce saldırdım adeta eğer alternatifi yoksa şimdilik veya yeni çıkacak modeller içinde buna benzer ekran boyutuna sahip telefon yoksa ray'i alacağım.

vatan da indirime girmiş
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/products.aspx?L2=CELCEP&br=SONY%20ERICSSON

• quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

Orijinalden alıntı: SpééChLésS

büyük ekranıda taşıması problem oluyor inanın ray i görünce saldırdım adeta eğer alternatifi yoksa şimdilik veya yeni çıkacak modeller içinde buna benzer ekran boyutuna sahip telefon yoksa ray'i alacağım.

vatan da indirime girmiş
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/products.aspx?L2=CELCEP&br=SONY%20ERICSSON

bu çok iyi oldu teşekkürler tam istediğim gibi bir telefon almış olucam ics güncellemeside gelicekmiş zaten :)

• Live With Walkman olabilir. Yarın vatan'da satışa çıkıcak.
  • live with walkman i sevmedim pek ya baktım onada tavsiyen için teşekkürler kardeşim ray alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.